bu arada bişey soracağım: çakıl kafedeki kahvaltı rezervasyonu kimin adına yapıldı?hani erken varma gibi bir durum yaşarsam en azından masanın kime rezerve edildiğini bileyim de ona göre oturayım diyorum.
Printable View
bu arada bişey soracağım: çakıl kafedeki kahvaltı rezervasyonu kimin adına yapıldı?hani erken varma gibi bir durum yaşarsam en azından masanın kime rezerve edildiğini bileyim de ona göre oturayım diyorum.
Rezervasyonumuz 55 kişi üzerinden yapıldı. Sanıyorum ben ve Mehmet 9.30 gibi orada olacağız. Havanın durumuna göre dışarıda yada içeride bir vaziyet ayarlaması yaparız. Siz keyfinize bakın :D ince detayları biz çoktan hallettik.:D
Tuh yav bak bende uzuldum sımdı:) Serdar abi otopark ucretlı degıl degılmı yanlıs hatırlamıyorsam bır ara bır ıkı kısıden ıstenmıstı ya cakılda yada kalede tam hatırlıyamadım ama ya bırde bu cakıldakı otopark gorevlısıne anahtar bırakmaktan nefret edıyorum abı ben duzgun park ederım arabamı nıye verıyoz adama anahtarımızı
gelmeyi çok isterdim ama malesef pazartesiye vermem gereken 1 proje ve 1 de sınavım var :(
Cumartesi netleşecek durumum, gelme şansımız var mı ?
Anahtar vermekten nefret ediyorum. Birde duologic vitesi çözemeyenler oluyor hepten deliriyorum.
arkadaşlar konuyu yeni gördüm. ben de gelmek istiyorum eğer pazara bir işim çıkmazsa. istanbuldan benim tanıdıklardan kim geliyor şimdi?
Arda elbette gelebılırsın amac beraber olmak lıstede ısmının yazılı olmaması durumunda cakıla bır tabak daha getır derız,Anıtkabırdede sadece ısmının yazılı katılım belgesı olmamıs olur onuda soyle cozerız benım katılım belgesını verem sana ısmını yaz ustune bende var nasıl olsa :)
Teşekkür ederim Zeynel arkadaşım.:)
1- Serdar ÖZLÜ - Serdar2362
2- Müzeyyen Tacal ÖZLÜ - Muz7694
3- Müslüm KAYMAK - 06kaymak
4- Aytek KORKMAZ - aytek06
5- Faruk İLERİ - farukileri
6- Umut - Jagar +2
7- Atilla TÜRKMEN - Ati Rugerm +1
8- erdiyilmaz
9- Mehmet ÖZCAN - femoli
10- Ömer BEDİR - omer06
11- Ertuğ TORUN - Romeo_er2
12- Samet Aslanbayrak -Pantokrator
13- Cemal KÖYLÜOĞLU - cck1
14- Adem TAHİROĞLU - ademtahir
15- Cengiz SÜRÜCÜ - rockSEWER
16- Tolga GÜÇLÜ - tolgaank88 +1
17- Doruk GÜRLEYEN - drk^53
18- Veli ERDOĞAN - xxmavix
19- Sait Baransel ÖZBEY - saitbaransel
20- Eren ER - faktis
21- Ali ÖZTÜRK - Bahçelili ali
22- Çağrı CİHANOĞLU - ÇaGrı
23- Volkan DİNÇ - Wolkan
24- Nihat Can ÖZCAN - ntcn17 +2
25- Burak ARSLAN - ReNoVaTiO +1
26- Serbay ÇAKIRLI - Serbay
27- Şafak ÇABUK - SKELETER
28- Emre ÇELEBİOĞLU
29- Bora TURAN - Tempesty
30- Gizem TURAN - Galadriel
31- Berk VAROL - Paranoya
32- Nazlı VAROL
33- Sertel SEÇER - Brucella
34- Oruç YILMAZ - Unik06
35- Elif YILMAZ
36- Kazım ÜNAL
37- Serkan BARIŞ - serkan1302
38- Mehmet AŞKIN - elbruz
39- Adil ÖZKAN
40- Ozan KARSAVURAN - OzzY
41- Erdal İLHAN
42- Mehmet URAL
43- Zeynel KARACAN - ZAK 1980
44- Akın CUMAOĞLU - rehber19
45- Melda KUL - melgkn
46- Soner ATAKAN - moiz
47- Osman UYGUNOL - rou48
48- Çağrı KÖYLÜOĞLU - baskentlı06
49- Merve KÖYLÜOĞLU
50- Ali Gencol-GNC JANT
51-Volkan GÖRDÜ - agusta
52-Kaya Ünal -Kayya
53- Erkan Akyürek - ERKAN52 +4
54- Mustafa TAMER+1
Bende geliyorum...
:gatherin:
Arkadaşlar son güne kadar herkes gelebilir gelemez diye bişi yok ..
elmedin atla gel ;) özlem faruk ve bir kaç arkdaş daha gelecekti hepiniz işinizi halledin gelin bekliyoruz..
Eryaman,elvankent,sincan etimesgut tarafından gelecek üyeler varsa toplanıp konvoy şeklinde gidebiliriz.