ule paylanço sen kendine bak bana çarpınca içinmi rahatlıyacak enis yetti zaten![]()
abi tekerlekler havalanırmı o koca karting aracının he işte öle oldu hain enis geçemeyince bindirmiş e napsın 3. turu yemekten korktu
neo len kızdınmı korkulur senden![]()
sen asıl dağ tırmanışına gel ve mümkünse benden sonra tırmanmaya başla yanlışlıkla elimmi kayar üstünemi düşerim bilemiyorum yani :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
aklıma gelmişken erdi gidecekmiyiz tırmanışa.
bana uyar gideLim. dikmende aLpinist var tırmanışı duvarı var orada. ip veriyorLar. geri kaLan maLzemeLeri biz tamamLıyoruz. emniyet kemeri, friction (kaya tırmanış ayakkabısı), hms (karabina tarzı) yeterLi şimdiLik. benim kendimin var da, sizin için arkadaşLardan ödünç aLmaya çaLışayım : ) 18mt duvar var, o da yakLaşık 4 katLı apt. yüksekLigi eder. tatmin eder sanırım, önceLikLe maLzeme eksigimizi gidereLim.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Bende geleceğimdir ama malzeme büyük sorun ya.. Erdi halledebilirmisin ki acaba..
Valla çok isterim....
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
abi dediğim gibi aLpinist sadece ip veriyor. geri kişiseL maLzemeLere karışmıyorLar. arkadaşLara sorayım eLbet buLuruz bir çaresini. haftasonuna kadar haberLeşiriz yine.
emniyet kemersiz tırmanaLım diyecegim de zevki çıkmaz en fazLa 1mt yükseLiriz. emniyet önemLi 8O
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Siz deli misiniz yaw? Enis'in olduğu yerde tırmanış mı yapılır? Canınıza mı susadınız?
![]()
![]()
![]()
abi duvar yıkılır inanın enis bu başka bir şeye benzemez ehuheehe
deneyelimde görelim
way enis te burdaymış linos niye öle şeyler diyorsun benim arkadaşıma çok ayıp ama ..Merhaba enis naber iyisin değilmi![]()
bugün optimiuma gittim bakın ne yaptım
demekki taşıyormuş![]()
ben korkarım yav.. en tepeye ulaştınmı bari?
yok ulaşamadım yoruldum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri