Bende ilk okuldan-orta okuldan kalma birsürü ders kitapları ,defter ,oyuncak vs. var ..
bunları kolileyip okula gitmesi üzere Ankara'da ki teslim yerine (uzak olmaması koşuluyla) bırakabılırım.
teslim yeri nerede?
Arkadaslar, yukarıda bahsedildiği gibi Adapazarı'nda yardıma ihtiyacı olan bir okul var. Grandepuntotr ailesi olarak bu okula gerek nakit gerekse malzeme olarak yardımda bulunmayı planlıyoruz. Bu iş için Ankara grubunu organize etme görevini kendi üstüme aldım.
elinde kılık kıyafet yada kırtasiye malzemesi olan yada daha iyisi yenilerini alarak yardımda bulunmak isteyenler benimle irtibata geçerlerse çok sevinirim. En kısa zamanda 1,2,3 .... yardım kolisi hazırlayarak gönderirsek çok iyi olur..
Güç şartlarda okumaya çalışan bu çocukalra küçücükte olsa bir yardımda bulunabilirsek ne mutlu bize.
Konuyla ilgili ayrıntıları ve nakit yardımda bulunmak isteyenler için hesap numarasını https://www.grandepuntotr.com/forum/...ead.php?t=1602 öğrenebilirsiniz.
Şimdiden herkese teşekkür ederim..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Bende ilk okuldan-orta okuldan kalma birsürü ders kitapları ,defter ,oyuncak vs. var ..
bunları kolileyip okula gitmesi üzere Ankara'da ki teslim yerine (uzak olmaması koşuluyla) bırakabılırım.
teslim yeri nerede?
evet teslim yeri neresi öğrenebilir miyis
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Teslim Yeri olarak birsey belirlemedik daha arkadaslar.
Herkes elinde bulunan malzemeyi hazırlayıp koliledikten sonra, uygun bir yer kararlaştırıp ben teslim alırım..
sen bana şu zamana hazırla de tamamdır!
eve gidince bir bakayım ne var ne yok. memLekette oLsaydım çok kuLLanmadığım kırtasiye maLzemesi türünde eşyaLar vardı.
bu arada böyLe bir girişimde buLunduğun için teşekkürLer ibrahim abi.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hadı bakalım ankara durak 1 adapazarı...
İbrahim bileğine kuvvet kardeşim,haydi hayırlısı olsun.
Bizim öğrenciliğimizden kalma ders kitabı niteliğinde kitaplardan ziyade ( Müfredat değişti,kitapları devlet veriyor bizdekiler uymaz) Test kitapları mat-fen-sos--roman--öykü--hikaye türü kitaplar çok iş görecektir...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi ben evdeki roman - hikaye ne varsa yarın kolilerim
Evet arkadaslar.. Artık yardım zamanı..
Ellerinde verebileceği malzeme olanlar Cumartesi'ye kadar hazırlayıp bana ulaştırabilirler mi?
Canberk seninkinin evden alırım. Çok uzak değilsin bana.
Zeynep, yarın ve cumartesi Birmot'ta olacağım..
Ve diğer arkadaslar herkesin yardımını bekliyoruz...
Tamamdır![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
2 gundur evde yatıyorum çok fena üşütmüşüm yeni yeni toparlandım...bi bilgisayarın başına geçıyım dedım. sımdı kolilemeye başlarım sorun değil de. nasıl haberlesicez daha yeni gördum konuyu?
Konu canberkkilic tarafından (07/04/2007 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.
Sorun değil canberk. Çok geçmiş olsun..
Sen kolile bir şekilde alırım ben.. Zeynep'in yanınada ugradım ama koli meselesini konuşamadık.
Ankara, bu konuya biraz daha önem verebilirmisiniz..
Herkes elinden geldiği kadar yardım ederse bir sürü malzememiz olur..
evet ibrahım kardeş ne alemde durum nasıl gıdıyor çalışmalar bende başka konularda başka ihtıyaçları karşılamak için sponsor kovalıyorum bakalım hayırlısı bır fırma ile temas halındeyım siz ne yaptınız ?*??
Valla Milletten haber bekliyorum. Bir tek canberk hazırladı gibi duruyor..
Sanırım herkes hazırlıyor hepsi aynı anda "hazır İbrahim koliler gel al" diyecekler...
bugun 12 den sonra hazır olur..
İbrahim, benden bekleme! Elimde hiç bir şey kalmadı! Maddi yardım yapacağım :ok:
Evet Arkadaslar, Lütfen diyorum ve rica ediyorum, Herkes elinden geleni yapsın.
Ufak tefekte olsa birşeyler hazırlayıp gönderelim.
2-3 kişi dışında haber çıkmadı. Maddi yardım yapmak istemeyen hiç değilse bir kırtasiden defter kalem falan alabilir bence..
Bende ufaklıklara uyacak kıyafet falan yok haliyle, ben maddi yardım yanında birde ufak tefek hediyeler alıyorum..
Konu İbrahimKC tarafından (10/04/2007 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri