Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar yaptığım görüşme ve yapılan öğrencı tespitı konusunda sayının artığı ve buna göre bizler yapacağımız yardımın boyutunu ilk önce belıryerek ona göre hareket edelım mantığı doğdu kafamda okuldakı görevli arkadaşın dedığıne göre benden 10 deyın 10 öğrencı bulayım 100 deyın 100 öğrencı bulayım mağdur öğrencı sayısı epey var gibi anlaşılan bunun için bızler yapacağımız yardımın boyutunu belırlemelıyız ilk once
daha öncede konuştuğumuz gıbı.
ben dün okula gıttım okulun korıdorunda hava kötu dıye yere bır eskı mınder serılmış çocuklar beden eğitımı dersı işliyorlardı kımı öğrencı eşofmanlı kımısı okul kıyafetı takla atıyorlardı yerde yapacağımız yardımların arasına okulda beden eeğitimi dersı için eşofman, top vs gıbı eksıklerınde olduğunu gördüm.
- eğer uygun gördüğünüz taktırde okulda çocukların ve okul idaresının müşterek kulandığı ve hızmetlerın yürütüle bılmesi için A4 kağıt toner vs vs ıhtıyaçlarıda had safhada ama ben bunun bir idare sorunu olduğundan zıyade bızlerın bu tür şeye şimdilik gücü yetmeyeceği amacımızın mağdur kurumlar değil, mağdur öğrencıler olduğunu düşünerekten hareket edılmesınden yanayım

- giyim
- kırtasıye (defter, kalem ve okuya bıleceklerı öykü, roman türü kıtaplar)
- ana okulundakı öğrencıler için oyuncak
- beden eğitımı için eşofman ve spor ayakkabı
- en önemliside arkadaşlar bence hıç bir şey yapamayan arkadaşlarımızda gönlünden koptuğu kadar yukarıda belırtılen ihtıyaçların tedarik edıle bılmesı için maddi destekte buluna bılırler herkes bütçelerı doğrultusunda kendını zor duruma düşürmeden Vadi kardeşimizin belırtığı hesap numarasına havale veya eft yapsın ben şahsen öyle yapmacam maddı destekte bulunucam artık yapabıldığımın en iyisini yapacam yapılacak her kuruşluk yardımında burda gıder pusulası vadi veya herhangı bırımız tarafından ılan edılıp neyın nereye harcandığı belgelerıyle ortaya koyulacaktır
[/B]
Evet arkadaslar.. Artık yardım zamanı..
Ellerinde verebileceği malzeme olanlar Cumartesi'ye kadar hazırlayıp bana ulaştırabilirler mi?

Canberk seninkinin evden alırım. Çok uzak değilsin bana.
Zeynep, yarın ve cumartesi Birmot'ta olacağım..
Ve diğer arkadaslar herkesin yardımını bekliyoruz...