güzel bir organizasyondu, emeği geçenlere teşekkürler![]()
Bu keyifli buluşma için katılan ve emegi gecen herkese tesekkürler. Bol sohbet ve keyif dolu bi akşam geçirdik
obsessed the red
Erdem üzerime alınmıyorum hiç bi şekilde
Ne yaptıysa Serkan yaptı
Bulut bi kaç fotoğraf daha çekmişti ilki kötü çıktı diye,Hepsi mi böyle Serdar abi baya bi kötü gözüküyoruz da
Bu arada Bulut çıkarken vedalaşamadık,ilgin ve yolu bulmamdaki eşsiz tarien ötürü çok teşekkürler
Ali Can gerçekten Urfadan çıkmış gelmiş,hayretler içindeyim iadeyi ziyaret yapmak lazım diye düşünüyorum
Ben bu gecenin bu kadar eğlenceli olabileceğini düşünmüyordum (yemek kısmına katılamasamda...) sohbetler çok güzeldi.
Serdar abi ve değerli eşi ile gecenin mimarı Mehmet abi ve değerli eşi sohbetleri için çok teşekkürler...
Erdem,Serkan,Bulut,Fatih ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar sizleri tanıdığıma çok sevindim...
Güzel geçtiği her halinden belli emeğinize sağlık...Eksik mi vardı yoksa fotolarda mı öyle gözüküyo liste baya kalabalıktıda![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
2 foto çekti. Bu en güzeli.Olsun sizlerle beraber olmak, neşe ve kahkahalarınızı duymak, yeni arkadaşlarla tanışmak benim bu forumda en sevdiğim kısım.
Emeğinize sağlık gayet güzel geçmiş yemeğiniz...
gelen herkese teşekkürler..bizbize güzel bi akşam oldu...yemekler 10 puan fiyat 10 puan..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ben bişi yapmadım vallayine eğlenceli şeyler konuştuk konu askerlik de olsa
ben de herkesle tanıştığıma çok sevindim... umarım en kısa zamanda tekrar toplanırız.
yalnız arabaları çekemedik ben ona üzülüyorum... güzelce yanyana dizip çekseydik... hele şu angel'lı filan süper bi araba vardı görmemiz gereken, doktor abimiz en önden çıktı gitti valla![]()
Öncelikle herkese katıldıkları için ben teşekkür ederim , elimizden geldiği kadar bişiler yapmaya çalıştık bir kusurumuz olduysa affola
Kişi sayımız bir hali eksikti fakat fotolar erken saatte çekildiği için herkes tam gelmemişti .. çok fazla fotograf telaşı yapmadık hepimiz işin eğlence kısmındaydı gerçekten çok güzel bir buluşmaydı
Umarım en kısa zamanda yeni bir buluşma ile yine toplanırız![]()
emeğinize sağlık güzel buluşma olmuş.
Güzel bir gece geçirmişsiniz. Bende aranızda olmak isterdim ama nasip değilmiş. İnşallah bir daha ki buluşmalara.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Doktor alper nick tam hatırlamıyorum ama forumda resmi yok galiba .. Üstündekiler bildiğimiz angeller hepsini biz yaptık , bende farklı ne var diyorum![]()
Yine güzel bir buluşma olduğu her halinizden belli. Organizasyonda emeği geçenlerin ve katılanların yüreğine sağlık.
ben daha çok soğudum bu askerlikten ya, adamlar faraş, maşa falan diyo abi o ne öyle![]()
ya biz angelları bilememişiz ada onun angellar bizim geçmişte kullandıklarımızdan farklı
mehmet abi bu ara da senin farların arkasından attı
senin ledli farlar audi'nin çakmasıymış ama ondaki angellar bmw çakması değilmiş
yalan derse çıksın ortaya![]()
bide otur tabureye, eline bi çay al saatlerce izle o angelları dedi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri