şimdi ortak biyerde buluşalcak mı?buluşulcaksa orası tam neresi![]()
şimdi ortak biyerde buluşalcak mı?buluşulcaksa orası tam neresi![]()
Ya benim gelip gelmeme işi öğlene kaldı onun için adımı yazdırmak istemiyorum malum fazla isim verilipte az gelen olursa organizatör zor durumda kalır ama gelecek olursam 1 tas çorba bulunur bu çakıl kafede değil mi?
ben sana ayırırım abi kendi hakkımda ayıp ediyorsun yeterki gel sen![]()
hadi bakalım ankara sizede iyi iftarlar
aman fazla yemeyin ve şu mehmete mukayet olun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ankara keyifli iftarlar... iyi eğlenceler...
1- femoli +1
2- Romeo_er2 +1
3- Ryu06
4- Punto_Can +1
5- serkankucuk
6- Erdem Bozdağ
7- Wolkan
8- Ferikci
9- TolgaAnk88 +1
10- Bahçelili Ali +2
11- Serdar2362 +1
12- Faruk tuzlu +1
13- Erhan0677 +1
14- Zak1980
15- 06Kaymak +1
17- Müdür +1
18- Bulut +1
19- Onurrun
20- Paranoya +1
21- Dr alper
22- Alp
23- Ahmet +1
Liste sayimiz cok guzel iftarda bizi yanliz birakmayan arkadaslarimiza cok tesekkurler..
Son güncel liste pazar listeyi teslim edeceğim bilginize..
Hayırlı iftarlar Angaralılar![]()
ben de çıkıyorum yavaştan artık saat 6.15 gibi ankamall arka otopark cıkısında olcam
Hadi bakalim bende yavastan cikiyorum gelmek isteyen arkadaslar 0543 727 06 06 no dan bana ulasabilirler..
herkeslere çok teşekkürler... çok güzeldii... çok güldük, çok eğlendik... hep tekrarlamak dileğiyle.... görüşürüz arkadaşlar...
gerçekten çok güzeldi
fazlasıyla eğlenip güldük
herkese çok teşekkür ederim
not:bi 40 sene daha askerlik konuşmayız heralde![]()
bu ortamı özlemişim gerçekten, her yönüyle mükemmel bir organizasyondu, katılanlara ve düzenleyenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
fotolar birazdan geliyor![]()
Katılan arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ederim. Organizasyonu düzenleyen Mehmet kardeşime ayrıca teşekkür. Resimleri birazdan yükleyeceğim.
Buluşmadan fotolar.
Ve son resim. Bulut'un eline verdik makinayı çek diye o da imza attı bulutlu bulutlu çekti.![]()
afiyet olsun gene yapmışsınız yapıcağınızı![]()
İlk defa katıldığım bu organizyon dan çok keyif aldım sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri