güzel bir organizasyondu, emeği geçenlere teşekkürler :)
Printable View
güzel bir organizasyondu, emeği geçenlere teşekkürler :)
Bu keyifli buluşma için katılan ve emegi gecen herkese tesekkürler. Bol sohbet ve keyif dolu bi akşam geçirdik
Erdem üzerime alınmıyorum hiç bi şekilde :)
Ne yaptıysa Serkan yaptı :)
Bulut bi kaç fotoğraf daha çekmişti ilki kötü çıktı diye,Hepsi mi böyle Serdar abi baya bi kötü gözüküyoruz da:uzayli:
Bu arada Bulut çıkarken vedalaşamadık,ilgin ve yolu bulmamdaki eşsiz tarien ötürü çok teşekkürler;)
Ali Can gerçekten Urfadan çıkmış gelmiş,hayretler içindeyim iadeyi ziyaret yapmak lazım diye düşünüyorum :)
Ben bu gecenin bu kadar eğlenceli olabileceğini düşünmüyordum (yemek kısmına katılamasamda...) sohbetler çok güzeldi.
Serdar abi ve değerli eşi ile gecenin mimarı Mehmet abi ve değerli eşi sohbetleri için çok teşekkürler...
Erdem,Serkan,Bulut,Fatih ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar sizleri tanıdığıma çok sevindim...
Güzel geçtiği her halinden belli emeğinize sağlık...Eksik mi vardı yoksa fotolarda mı öyle gözüküyo liste baya kalabalıktıda :)
2 foto çekti. Bu en güzeli.:D Olsun sizlerle beraber olmak, neşe ve kahkahalarınızı duymak, yeni arkadaşlarla tanışmak benim bu forumda en sevdiğim kısım.
Emeğinize sağlık gayet güzel geçmiş yemeğiniz...
gelen herkese teşekkürler..bizbize güzel bi akşam oldu...yemekler 10 puan fiyat 10 puan..
ben bişi yapmadım valla :) yine eğlenceli şeyler konuştuk konu askerlik de olsa :D
ben de herkesle tanıştığıma çok sevindim... umarım en kısa zamanda tekrar toplanırız.
yalnız arabaları çekemedik ben ona üzülüyorum... güzelce yanyana dizip çekseydik... hele şu angel'lı filan süper bi araba vardı görmemiz gereken, doktor abimiz en önden çıktı gitti valla :D
Öncelikle herkese katıldıkları için ben teşekkür ederim , elimizden geldiği kadar bişiler yapmaya çalıştık bir kusurumuz olduysa affola :)
Kişi sayımız bir hali eksikti fakat fotolar erken saatte çekildiği için herkes tam gelmemişti .. çok fazla fotograf telaşı yapmadık hepimiz işin eğlence kısmındaydı gerçekten çok güzel bir buluşmaydı :)
Umarım en kısa zamanda yeni bir buluşma ile yine toplanırız ;)
emeğinize sağlık güzel buluşma olmuş.
Güzel bir gece geçirmişsiniz. Bende aranızda olmak isterdim ama nasip değilmiş. İnşallah bir daha ki buluşmalara.
Doktor alper nick tam hatırlamıyorum ama forumda resmi yok galiba .. Üstündekiler bildiğimiz angeller hepsini biz yaptık , bende farklı ne var diyorum :D
Yine güzel bir buluşma olduğu her halinizden belli. Organizasyonda emeği geçenlerin ve katılanların yüreğine sağlık.
ben daha çok soğudum bu askerlikten ya, adamlar faraş, maşa falan diyo abi o ne öyle :)
ya biz angelları bilememişiz ada onun angellar bizim geçmişte kullandıklarımızdan farklı :)
mehmet abi bu ara da senin farların arkasından attı :)
senin ledli farlar audi'nin çakmasıymış ama ondaki angellar bmw çakması değilmiş :D
yalan derse çıksın ortaya :D :D
bide otur tabureye, eline bi çay al saatlerce izle o angelları dedi :D
nasıl kaçırdım su buluşmayıı yaaaa offffff.... işten gucten internete giremioz ki
buluşmada emeği geçen ve katılan herkesi kutluyorum
istanbuldan eş zamanlı canlı bağlantıda yaptık
yan yana olamasak bile tüm gptr ailesinin kalbi birlikte atıyordu
yeni farlara audi çakması diyince doktor abim ben de angellerın bmw den esinti oldugunu ifade etmek istedim doğal olarak inat demiyelim de aydınlatma diyelim :):) hoş benim angellar doktor abimizin gibi 2km öteyi beyaza çevirmese de az çektirmedi :):)
+Çoşkun abi selamını aldık zaten Serdar abiden...
tebrikler Ankara yapmışsınız yine güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
Organizasyon çok keyifli olmuş görüldüğü üzere, orada olamadım malesef.
Ellerinize sağlık, Allah kabul etsin Ankara :)
bütün hemşehrilerime afiyet olsun güzel bir iftar olmuş, allah ağzınızın tadını bozmasın kardeşlerim...
Öyle tabiki biz o angellere projektör bağladık bi kerem :) Hem angellerin arasınada ekran koyduk o tabure al elinede çay sinema izle bir saat kalkmazsın diye ona söylemiş :D
kaçırdım valla bu buluşmayı şu ara pek internete giremediğim için haberim olmadı malesef ama yine bize yakışır bi buluşma olmuş emeği geçen ve katılan herkese tebrikler ...