Ablamın hakkını yeme lütfen abi. Maşallahınız var. Allah nazarlardan korusun ikinizi![]()
Geçim dünyası ne yapalım. 30 yıllık evlilik nasıl ayakta durdu sanıyorsunuz.Tabiki tavizlerle....![]()
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Ablamın hakkını yeme lütfen abi. Maşallahınız var. Allah nazarlardan korusun ikinizi![]()
günaydınnnnnnnnnnnnn başkenttttt.. herkesin geçmiş bayramı kutlu olsunnnnn. bugün hiç işe gidesim yoktu ama yapacak başka bişey yokherkesin günü umarım çok mutlu,neşeli,güzel ve bereketli geçer
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın tabi deee bu isteksizlikle nasıl mutlu geçecek günümüz yaa....
valla çok zor serkan içimden hiç çalışmak gelmiyor![]()
benim de aynen valla... ve bu önümüzdeki birkaç hafta normalin kat kat üstünde çalışmamız gerekiyor bu durumu daha da sıkıcı hale getiriyor...
aynen vallabayramda yattık biriken işler var gene sabahlıcam sanırsam
![]()
hepimize kolay gelsin o zaman....
Günaydın angaraa hepinize güzel bir hafta diliyorum. Dede olmanın verdiği kıdem avantajını kullanarak saat 10 00 da işe geldim eee biraz fark olsun demi...Hepinize kolay gelsin. Çalışın gariiii !...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
vallaha beimde çok çalışmam lazım ama isteksizim ben daha dersaneye gidicem![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnn başkentttt.. bugün gene kalktım geldim iş earkadaşlar dün akşam elime çok güzel bi kitap geçti şiddetle tavsiye ederim kitabın yazarı soner yalçın "bu dinciler bizim müslümanlara benzemiyor" adlı bi kitap adında hata yapmış olabilirim ama buna benziyordu. kitap tam bir araştırma yazısı ve her söylediğinin kanıtı var
yakın tarihimize bakmak istiyorsanız ve şimdiki politikanın nereye gittiğini görmek istiyen arkadaşlar varsa bu kitabı şiddetle tavsiye ederim herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Sağol Barış. Alıp okumalıyım hemen. Bu arada kitabın adı "Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor"
Sabahları en cok hangı radyoyu dınlıyosunuz angaralı argadaslarım..
101.1
102.1
102.4
103.1
I ' m c a p u l i n g . . .
günaydın herkeslere... sabah sabah en güzel giden yıllardır hakan gündüz radyo d....
herkese günaydın arkadaşlar,sabah 99,5(geveze)akşam 100power fm(cenk erdem).bende bir kitap tavsiyesinde bulunayım o zamanjean christopr grange ölü ruhlar ormanı ve koloni.hatta bu adamın tüm kitapları diyeyim
![]()
Sabah virgin radio, akşam maydonose yada metro fm.
YASEMIN ABLAM IYI GUNLER KITABI ALMADIYSAN BUYUR SANA KITAP yanlız E-BOOOOK
link: SONER YALÇIN - BU DİNCİLER O MÜSLÜMANLARA BENZEMİYOR.pdf
Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel'cim henüz esaretlikten kurtulamadığım için kitabı almadım. Hapishaneden çıkayım. Akşam evden verdiğin linke girer bakarım. Teşekkürler![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ankaraaaaaaaaaa , bugün sabah 14 derece ve her gün hava biraz daha soğuyor sanırsam yakında kazaklar ve kabanlar bizi bekliyorrrrherkese koccaman günaydınnnnnnnnnnnn
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri