Günaydın herkeslere... Punto çok üye yok...
İzmir'den kucak dolusu sevgiler. Günaydın Ankara...
@Gurur Abi; Abi fıkra süperdi. Sağol![]()
Günaydın herkeslere... Punto çok üye yok...
günaydınlar arkadaşlar.... dün eskişehir de çok gördüm... bende... ama üye yok...
allah allah niye haberimiz yok.. serkan... dün öğeln 2 den akşam ikiye kadar çarşıdaydım.. harvard kafe civarlarında... kanatlı avm ve doktorlar civarlarında ama hiç siyah gp görmedim...
ya benim gelişim çok ani oldu, günübirlik geldim pazar günü araba up&down'ın arka sokağındaydı ben de ortalara çıktım gözlerim çok sticker aradı ama güzel GP'ler olmasına rağmen sticker'ları yoktu. ben de hep kanatlı adalar civarındaydım ama araba hep orda durdu. benim hep koyduğum yerlerdi o sokaklar![]()
benimde araba akşam 5 ten gece 12 ye kadar hallerin arkasındaki otopartkta duruyordu... ben seni bıraktığın yerlere pek koymuyorum arasıra bırakıyorum oralara... saat 6 da sinemaya girdik... 9 da watson cafede Türkiye - Fransa maçını seyrettik... yakınmışız serkan arasaydın görüşürdük..
valla eser bir daha uzun gelecem zaten bu plansız oldu zaten. özel de bi durumduzaten iftardan sonra da döndüm hemen, bayramdan sonra ralli'de görüşürüz mutlaka...
olur serkan her zaman beklerim...
günaydıınnnn angaraa![]()
serkan biz eskiden mikrokom kullanıyorduk ama şimdi zirveye geçtik bizim program değiştirmemiz bayağı bir sıkıntılı oluyor. şimdilik zirve idare ediyor sizin programda ne gibi yenilikler var şöle ağzımız açık kalacak güzel yenilikler yapıyor musunuz? ayrıca bişey daha sorucam program hazırlarken bizim meslekten insanlarla konuşuyor musunuz?
tabi ki desteğimiz gayet iyi onda sorun yok
sana bundan sonra evinde yatağında yatarken kucağında laptop.la çalışabilirsin desem hoşuna gider mi barış![]()
![]()
süper olur serkan. bi buluşma olursa uzun uzun konuşuruz. yeni bir şube açıcaz oraya sizin sistemi kuralımgüzel olur farklı sistem
![]()
tamam barış görüşünceye kadar bizim sistem de oturmuş olur zaten...
günaydınnn ankaraaaa . bugün yağmurlu ve çok bulutlu bir gün içim kapandı içimmmm. alışmışız tabiki güneşli günlere bu sabah bi burukluk oldu havayı böyle görünceneysee önemli olan günümüzün güzel geçmesi gene sabah dua mızı yapalım o zaman ; bugün günümüz çok mutlu çok huzurlu ve bol bereketli geçer herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
günaydın herkeslere.... klasik iç anadolu şehri işte bi uyanıosun hava kapalı yağışlı insanın içini sıkıyo...
Burada güneş tepede mis gibi iyot kokusu sarmış etrafı. karşında masmavi deniz ve hafif esen bir hava
biraz nispet yapar gibi oldu dimi![]()
evet öle oldu azcık
zaten izmir'i de özledim...
Özleyenler gelsin diye yazdım zaten![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri