Murat abi Müslüm abinin ve ın dudaklarından ne konustuklarını okudum aynen su yalan yanlıs ekleme yok
Müslüm abi:
ben Ank en ıyı servıslerinden biriyim sende İzmirin en iyi servislerinden birisin biliyorsun
:
Haklısın abi
Müslüm abi:
Ozaman voltranı olusturalım derim ben
:
nasıl yanı abi
Müslüm abi:
izmir ankara arasına ortaklasa servis acalım zaten forumdada istek var sube istegi boylece buyuruz ve gelenlerde oldukca memnun olur iş bilmezleride ayırırız pıyasadan buyudukce buyur holdınge kadar gideriz senınle
:süper fikir abi ismide KAÇA FİYAT SERVİSİ olsun
Müslüm abi:
olsun ım yeterki gönüller bir olsun detayları konusuruz bır ara şimdi eğlenelim
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ankara seyhati devam..... günahsız tolga senide çekmiştim...
zeynelakşam akşam güldürdün beni. kuma kumayı çekemezmiş derler,yalanmış.müslümle , abi kardeş multijet motoru över gibi hararetli sohbet ediyorlardı....
kalbim ankarada kaldı.....
Ankara çok güzeldi özellikle Anıtkabir
mehtaplıııı geceleeeeeerde.....
Sizin gördüğünüz aslında nöbet devir teslimi değil. O tören ayrı bir güzellikle yapılır ki seyretmeye bayılırsınız. Sizin gördüğünüz, askerler özel bir işaretle ve belli bir zamanla vücudun uyuşmasını önlemek için yer değiştirme şekli.
Ayrıca Cumhurbaşkanlığı bayrak çekme ve bayrak indirme töreni vardır ki o bando eşliğinde ve yaklaşık 100 askerle (muhafız alayı) yapılır. Keşke vaktimiz olsaydı da onu da seyrettirebilseydim.
Tüm katılan arkadaşlara teşekkürler.Katılmayan arkadaşlara teessüfler,katılamayan arkadaşlara üzüntülerimi bildiriyorum.Çok güzel zaman geçirdik ve ben hala geçermeye devam ediyorum.Şu an izmir de arkadaşlarla birlikte...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Konu ZAK1980 tarafından (16/05/2010 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bugün fakirhanemizi ziyaret eden çok değerli konuklarımız vardı,davetimizi kırmayarak buraya kadar gelip bizi onurlandırdılar,ayağınıza sağlık diyor, gurur abime, eşi gül hanıma,jasmine, ve atalay kardeşime çok teşekkür ediyorum....
çektiğimiz resimlere devam....
Zeynel KARACAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri