Alıntı Gumus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allahtan bir mani çıkmazsa ben+1, 9 Mayıs tam gün sizlerleyiz. Kesin listeye dahil edebilirsiniz. Yapmam gereken birşey var mı?
Listeye dahil ettim sizi. Ancak Anıtkabir ziyareti sonrası verilecek katılım belgesi için sizin soyadınız ve yanınızda gelecek kişinin isim bilgileri gerekiyor. Bu bilgileri verdikten sonra şahane geçecek bir buluşmaya gelmenizden başka yapılacak bir şey yok

Alıntı GRDEDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı ha gayret şu elliyi tamamlıyalım.Bence çok hoş zaman geçireceğiz,kaçırmayın duyanlar duymayanlara söylesin ki sayıyı yükseltelim.
50'yi geçtik Gurur abicim. Belki 60 hatta 70 bile oluruz. Daha zamanımız var

Alıntı Evo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kesinlikle katılmak istiyorum yalnız bir gün mü olur iki gün mü ya da +1 mi değil mi o konuda net bişey yok şu an, en son hangi tarihte verebiliyoruz katılım durumunu?

50. geldi bu arada
Sercan seni de listeye dahil ettim. Ancak gidilecek mekanlara kişi sayısı bildirimi yapacağımızdan katılım sayısı ve günlerini en geç haftabaşına kadar bildirmeni rica ederiz. Anıtkabir ziyareti sonrası verilecek katılım belgesi için de eğer yanınızda gelecek kişi var ise isim bilgileri gerekiyor.

Alıntı GünahsizSeytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni + 2 yaparsanız bi zahmet git gide artıyorum
Tolga +2 olarak düzeltildi. Ancak seninde yanında gelecek kişilerin isim bilgileri gerekiyor.