Misafirlerimizin hangi saatte hareket edeceği ve Ankara'ya ne zaman varacakları daha tam netleşmediğinden bir istikamet veremiyorum. Bu da sorun değil aslında. Cumartesi İzmir gurubu geldiğinde ki sabah geleceklerinden Gölbaşında kahvaltı yeri ayarlandı Brunch da diyebiliriz, direkt oraya gidilecek. Forumu takip edemeyenler için benim telefonumdan ulaşabilir nerede isek oraya gelebilirsiniz. 0 505 764 86 82 Serdar Özlü.
Biz teşekkür ederiz. Listeden adını silmiyorum. Belki programın değişebilir. Telefonumu kayıt edebilirsen aradığında tam istikamet verebilirim.
Araban olması senin için iyi olurdu ama olmadığına göre telefonlaşıp bulunduğun yerden seni alabiliriz. Hiç sorun etme. Ankara'nın hemen hemen her yerinden gelen arkadaşlar var.
Teşekkür ederim Serdar abi, araç problemim yok megane 2 ye geçiş yaptım. 9 mayısta Kıbrıs'ta olacam ama 8 mayıs günü aranızda olmaya çalışacam. Şimdi Bozkurt abi başta olmak üzere kızanlar olacak bana haklı olarak. Ne deseniz haklısınız da, annemi babamı görmeyeli bile uzun zaman oldu o kadar söyleyimİdare edin şu garibanı
![]()
takes so long to forget, although love lasts so short
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri