Sayfa 5/32 İlkİlk 12345678925 ... SonSon
630 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: 8-9 Mayıs Ankarada İzmir-İstanbul-Kayseri buluşması

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Gerçekte Ankamall, Panora, Cepa, Kent Park, Forum, Antares, 365, Gordion vs, vs, bir sürü muazzam büyüklükte alışveriş mağazaları var. Bunlardan birisine gireyim dediğinde en az 3 saati gözden çıkarmak gerekir. Ankara'da heryer açık olur, o konuda hiç sıkıntı olmaz.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

serdar abı gordıonu hıc dusunmeyelım ıstersen park sorunu var acık oto parkı cok kucuk ve kapalı otoparkıda 3 kat yukarı cıkıyorsun ve dolana dolana ben gıttım basım dondu sureklı yukarı sag yaparak cıkmaktan ,armada da acık otoparka ınsaat yapıyorlar yarısı yok

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Esasında şahsen alışveriş yerleri hiç düşünmüyorum. Nedeni ise malum kısa zamanın olması. Daha çok muhabbet ve birliktelik yaşayabileceğimiz yerler olabilir. Açıkhava ortamında mesela gölbaşı cafeler olabilir. Son gittiğimiz yer gibi göl üzerinde sal cafe düşünüyorum.

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alışveriş Merkezi önemli değil. Ben en son geldiğim 2 gün epey bir zaman geçirdim. Bir ara uçaktaki bagaj ağırlığımı aşacağımı bile düşündüm. Şİmdi arabayla geliyoruz aslında düşündüm de birkaç aylık maaşımı kaptırmamak adına AVM'lere gitmesek daha bile iyi olacak

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

365: Çok küçük, en fazla 30 dk içinde her yerini gezmiş olursunuz.
    Kent Park: Gerçekten çok güzel ve çok büyük, kent park ve cepa avm yan yana olduğu için her ikisinide gezebilirsiniz. Fast food açısından her ikiside oldukça zengin menü ve markaya sahip.
    Cepa: Hava sıcak olursa terasında çav,kahve ve sigara keyfi bir başka oluyo
    Ankamall: Özellikle hafta sonları inanılmaz kalabalık oluyo, fast foodu iyi sayılır ancak çok kalabalık olduğundan rahat edemeyebilirsiniz.
    Panora: Hafta sonları da oldukça sakin oluyor, alışveriş yapmak ve gezmek için oldukça ideal bir seçim olur.

Forum, antares ve gordion avm'lerine henüz gidemediğim için, yorum yapmam pek doğru olmaz

8. Bu mesajı için 2 kişi Punto_Can'ye teşekkür etti:

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alışveriş Merkezi önemli değil. Ben en son geldiğim 2 gün epey bir zaman geçirdim. Bir ara uçaktaki bagaj ağırlığımı aşacağımı bile düşündüm. Şİmdi arabayla geliyoruz aslında düşündüm de birkaç aylık maaşımı kaptırmamak adına AVM'lere gitmesek daha bile iyi olacak

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MURAT KAPLAN
    k@pl@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alişveriş merkezi demek sizlerinde dediği gibi en az 2-3 saat demek. hanımlar kesinlikle isteyecektir ama yinede siz teklif etmeyin derim ben

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

GURUR DEMİR
    GRDEDE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 624

Kim çıkardı bu alışveriş merkezini yahu.Zamanımızı böyle fani ve boş şelerle geçireceksek ben yokum.Malumunuz erkekler alışverişten hiç hoşlanmazlar ben de aynen öyle...Bunlar para tuzağı boşverin ye iç gez eylen,hepsi boş. Benim önerim öğleye doğru ankaraya geldiğinizde sizi Eşkişehir yolu girişinde karşılayıp hayvancıkların dolaştığı söğütlü bahçe de Brunçh , sohbet ve sohbetle birlikte sunacağımız değişik proğramlardan çoğunlukla hangisi tercih edilirse o şekilde bir gezi ve hava iyi olursa mangal keyfi kabul edenler ? etmeyenler ? EDİLMİŞTİR.... ehehuhe
    1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO

Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.

14. Bu mesajı için 8 kişi GRDEDE'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ya zaten 1 gün kalıp gidicekler ne alışveriş merkezi bir yerlere gidip sohbet muhabbet ederiz sonra gezdiririz işte o kadar

MURAT KAPLAN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya zaten 1 gün kalıp gidicekler ne alışveriş merkezi bir yerlere gidip sohbet muhabbet ederiz sonra gezdiririz işte o kadar

program yapılmış sanırım
    yanlız bir sorun var biz bir günlüğüne gelmiyoruz

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

yapma ya bizde yağlar paklar göndeririz diye düşünüyorduk tüh

Şaka bir yana cumartesiden gelecekmişsiniz ama ben zannedersem sadece pazara katılabileceğim Umarım başka bir aksilik çıkmazda pazarda gelebilirim yanınıza

MURAT KAPLAN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Şaka bir yana cumartesiden gelecekmişsiniz ama ben zannedersem sadece pazara katılabileceğim Umarım başka bir aksilik çıkmazda pazarda gelebilirim yanınıza

süper bizde iki günde bizle olacaksın diye düşünüp dertleniyorduk.

sen göndermek istiyorsan pazar saat 14:00 civarı gel bizi uğurlamaya ozaman

madem şaka bir yana diyoruz, gelmede ozaman görüşürüz...

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

16 Nisan itibariyle program açıklanacak. Şimdiden kendinize dert edinmeyin arkadaşlar. Halllederizzz adamlarımız var.

20. Bu mesajı için 2 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

Burak G
    BuRaK-BG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG
    Edilen teşekkür: 385

Alıntı GRDEDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim çıkardı bu alışveriş merkezini yahu.Zamanımızı böyle fani ve boş şelerle geçireceksek ben yokum.Malumunuz erkekler alışverişten hiç hoşlanmazlar ben de aynen öyle...Bunlar para tuzağı boşverin ye iç gez eylen,hepsi boş. Benim önerim öğleye doğru ankaraya geldiğinizde sizi Eşkişehir yolu girişinde karşılayıp hayvancıkların dolaştığı söğütlü bahçe de Brunçh , sohbet ve sohbetle birlikte sunacağımız değişik proğramlardan çoğunlukla hangisi tercih edilirse o şekilde bir gezi ve hava iyi olursa mangal keyfi kabul edenler ? etmeyenler ? EDİLMİŞTİR.... ehehuhe
    bende kabul ettim.gurur abim söylüyorsa bildiği vardırgüzel program.

22. Bu mesajı için 6 kişi BuRaK-BG'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Gurur abı Eskısehır yolu gayet ıyı bahce falan hatta cevre yolundan gelecekler ise Baskent üniversitesinin önünde davullu zurnalı karsılama yapalım .

24. Bu mesajı için 2 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

MURAT KAPLAN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

bence siz karşılama işini düşünmeyin biz cuma akşamı çıkacaz yola gece yarısı angarada oluruz. sizi tatlı uykunuzdan , sıcak yatağınızdan etmeyelim..

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Arda'ya çamur atıyordun sen kesin gelmezsin diye. Çamura yatanın kim olduğu bir kez daha belli oldu

BOZKURT D.
    bozkurt0632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 366

Alıntı 35KAPLAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence siz karşılama işini düşünmeyin biz cuma akşamı çıkacaz yola gece yarısı angarada oluruz. sizi tatlı uykunuzdan , sıcak yatağınızdan etmeyelim..
    hade lennn . sana soranmı var.
    karşılarız dediyse gurur abim karşılarız. saat bizim için önemli değil. yeterki sağ sağlim gelin.

29. Bu mesajı için 3 kişi bozkurt0632'ye teşekkür etti:

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Sevgili İzmir'li arkadaşlarım. Size İzmir'de yaşamış sonra Kanada'ya yerleşmiş bir zat'ın günlüğünü aktarıyorum. İzmir'li olmak böyle birşey işte.

Sevgili Günlük
    12 Ağustos Göçmenlik başvurum kabul edildikten sonra Kanada'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım. Burası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.

14 Ekim Kanada dünyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kir gezintisi yaptım ve bir kaç geyik gördüm. Çok güzeldiler. Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. Burası cennet olmalı. Burayı çok seviyorum

11 Kasım Geyik avlama sezonu kısa bir sure sonra başlıyor. Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olurda isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağısı başlar. Burayı seviyorum.

2 Aralık Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece kalktım. Tıpkı kartpostal gibi. Meğer yıllarca İzmir'de yaşayarak kendime haksızlık etmişim. Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık (ben kazandım)
    Kar temizleme makinesi (belediye'nin) gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Harika bir yer. Kanada’yı çok ama çok seviyorum.

12 Aralık Dün gece biraz daha kar yağdı. Kürekle garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum.

19 Aralık Dün gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesine Lanet olsun ! Sanki beni bekliyor ve sonra yoldan geçerek karları garaj kapıma yığıyor.

22 Aralık Bu beyaz boktan dün gece biraz daha yağdı. Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı ve belim ağrımaya başladı. Kar temizleme makinesini ben garajın onunu kürekle temizleyene kadar yolun kösesinde gizlendiğini düşünüyorum p.....gin...

25 Aralık Sı....mın karı, yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini kullanan p......gi bir elime geçirirsem yemin ederim o pu...u gebertecem.

Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadığını anlamıyorum.
    27 Aralık Allahın belası, dun gece yine kar yağdı. Kar temizleme makinesinin en son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldum. Hiç bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi. 25 cm. karın kaç kürek edeceğini sizler biliyor musunuz ?

28 Aralık Kuş beyinli spiker yanılmış, tam 83 cm. daha kar yağdı. Bu gidişle karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme aracı kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi. Karları temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk duyacağımı söyledim.

4 Ocak Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim ve yiyecek aldım. Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı. Arabamda yaklaşık 3000 dolarlık hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım. Lanet çirkin yaratıklar her yerde varlar. Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur.

3 Mayıs Arabayı şehirde bir tamirciye götürdüm. Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.

10 Mayıs Türkiye’ye kesin dönüş yaptım ve İzmir’ime bir daha ayrılmamak üzere yerleştim.

Suratına sı.....m Kanada'nında da, karın da, geyiklerin de....

31. Bu mesajı için 7 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

koptum Serdar abı gece gece superdı

Sayfa 5/32 İlkİlk 12345678925 ... SonSon