BuRaK-BG Nickli Üyeden Alıntı
izmirden, kayseriden, istanbuldan bizleri görmek için yüzlerce km yol gelen;
sevgili murat abime-sevgili eşine-dilara hanıma,kayınbiladerim tolga ve arkadaşına,operatör murat abime eşine ve küçük yaramaza,yasemin hanıma, ve atalay'a,kubilay kardeşime çok çok teşekkür ederim.buluşmalara katışlım sağlayan bravo ve puntocu arkadaşlarada vakit ayırdıkları için tşk ederim.ismini yazmayı unuttugum sevgili abilerim kardeşlerim varlar ise affetsinler.bu güzel beraberliği sağladıgıımız için çok mutlu oldum,emek veren herkese tekrar tşk ederim.
serdar abininde yazdıgı gibi organizasyonu ayarlamak için herkes üzerine düşüni yapmak için mesai ayırdı umaraım gelen misafirlemizi hakettikleri gibi ağırlayabilmişizdir.ama gpci arkadaşların katılım ekisklikleri malesefki bizleri hayal kırıklığına ugrattı ve çok üzdü.ben malesefki seradr abi kadar yumuşatarak yazamıyorum sözlerimi bu yüzden kırılan olursada kırılabilir.ancak isimlerini yazıdıp geleceklerini belirten arkadaşlar(gp çoşkun abim kabul edilir sebebinden ötürü hariç,tekrar başsağlığı diler allahtan rahmet dilerim) haber vermeksizin katılımlarını bizlerden esirgediler.serdar abi rica ederimki lütfen listede ismi olup gelmeyen arkdaşları ismen belirtelim.bu arkadaşlarada bizleri mahcup duruma düşürdükleri için tşk ederim.anlaşılan şu ki sanal ortamın gerçeklik büyüsüne biz fazla kapılmışız.bundan sonra bu yönde kendimi frenlemek konusunda daha dikkatli olup sitede güven haketmeyen durumlara ve kişilere güvenerek herhangi bir şeye dahil olmayacagım.artık bu hafta sonu katılım sağlayan arkadaşlar haricinde yapılan hiçbir organizasyona katılmayacagımı bildiririm.saygılar sunarım.