evet adaşım. yarın o arkadaşımızı görene kadar cıvığı çıkar midyelerin :D
hem öle herşeyi götürmeyelim :) isteyen misafirimiz olsun gelsin izmire yesin :)
Printable View
cümleten hayırlı yolculuklar ben çıkıyorum....
Arkadaşlar lütfen sakin gelin. Sabah sizi neşe ve sağlıkla görmek istiyoruz. Sizi götüreceğim sahil restorantta çimler ve yastıklar üzerinde uykunuzu alabilirsiniz. Ayrıca yolda uyku gelirse sakın karşı koymayın bi benzinliğe dalın. Önemli değil geç gelin sağlıkla gelin. Hayırlı yolculuklar.
üzülerek yarın akşam katılamayacağımı belirtmek istiyorum..acil bi değişiklik sonucu operada temsilim var akşam ama gündüz size katılmaya çalışıcam..
Arkadaşlar ben de pazar sabah kahvaltıda sizlerle olmayı planlıyorum, umarım bir aksilik çıkmaz da bu muhteşem buluşmayı kaçırmam. Diğer illerden gelecek olan bütün arkadaşlara iyi yolculuklar, lütfen dikkatli gelin.
arkadaşlar işim sebebiyle yarın Tivmaş'ta FİAT'ın otomobillerini sergileyeceğiz. bugün ve yarın akşam 8'e kadar orada bulunacağım için gelemiyorum.
kusuruma bakmayın herkese keyifli haftasonu dilerim.
Ne derin bir sessizlik... herkes keyifte tabi... kısmetse yarın beraberiz... Midye dolma isteyen bendim bu arada ;)
:D:D:D Allah iyiliğini versin harbiden doldurmuş :D:D:group000: çok teşekkür ederim ne yapayım hediye gelmiş salamura yapıp saklasam olurmu :D
Arkdaşlar gelmişler otellerine çekilmişler bile :) Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Akşama gelmeye çalışacam inşallah ama yarın sizlerleyim :)
Ben ankaradayım,yarın sabah görüşürüz +3
3 yıllık ankaralı olarak ilk defa gölbaşına gittim, çok güzel zaman geçirdim.
başta Serdar abi olmak üzere herkese teşekkürler.
yarının çok daha keyifli geçeceğini düşünüyorum katılmayan çok şey kaybecek :)
Sabah İstanbul ekibini saat kaçta karşılayacağız??
Benden başka kimse yok gibi sanki beni karşılayın :)
sabah 11 de cepanın ordayım..
gecede encok eğlenen ıkı kısı vardı Nabı abi ve operator Murat abının oglu Nabı abı cıkısta gozler ve yuzun kıpkırmızıydı
hani fotolar nerede:)
Genelde Serdar ve Bozkurt abıde fotolar onlarda su saat kokorec & ıskembe yı goturuyorlar afıyet ıle.Serdar abı sabah kahvaltıya fotograf mak aparatlarını getırebılırsen bende benım pc yı getıreyım anlık foto cekıp anlık atalım foruma da gelıp dıyecemde gelmeyenler bıraz kıskansın ortamı :)
Gecenın Notları;
1.İzmir oto oldukça genc,bilgili efendi bir arkadasımız imiş (ı kel yaslı amca beklıyordum sok oldum genc gorunce kendısının elınden opmek lazım buyasta kendını bukadar iyi yetıstırdıgı ıcın)
2.Nabi abi oldukca fıkır fıkır hıc oturmadı içincede kızarıyor yuzu gozu daha bı sempatık oluyor
3.Ankarada yasayıpta kaleye hıc gıtmeyen bır benım galıba utandım kendımden bunca yıl nıye gıymedıgımden
4.Opertor Murat abide gordugum ılkkez gorusmemıze ragmen oldukca cana yakınlıgı ve cocuk olunca cocuklada dısarı cıkınca uykusu gelıyor cocugun ve sureklı ona goz kulak olmaktan yeterı kadar eğlenemiyormussun bekarlık sultanlıkmıs valahı soran yok eden yok her saat cıkıyorum ohh ne guzel yaa
5.İzmir Yasemın abla ve oldukca gulec,cetın cevızsın lafını hıc esırgemıyorsunve neselısın
6.Serdar abi ne olursa olsun dürüst ol herzaman sen kazanırsının canlı örnegi.Solatarafa kupe taktım
7.Otoparkta her para ısteyene hemen kapılmamak gerekmıs bırkaç arkadas verdı ben vermedım
8.Yollarda konvoy halınde gıtsek su bulusmalarda Bravocu ve Tjetcı arkadaslar hava atmasanız gp cılere bılıyoruz araclarınızın kaportasının altında bızden daha cok beygır var ve daha cevık ve hızlısınız bunun farkındayız
9.Serdar abi mükemmel bir organızasyon sen emeklı olursan ıyı para kırarsın orgaznızasyon ısınden
10.Bozkurt abi herkesın tırstıgı kadar varsın bızı zorla sahneye cıkartıp oynattın oynamayı bılmedıgımız halde helal olsun sana
11.Atakuleye gırıste garaj bıletı alır ıken barıyerden hemen hızlı gecmek gerekıyormus 10-15 sn sonra ınıyor tavana yada antene carptı ındım baktım bısey goremedım sabah detaylı bakarım artık bısey yoktur kesın
12.Gruba katılmamak cıddı anlamda eğlenceyı kacırmakmış
13.Gozlerım forum patronu Erdıyı aradı gece boyunca
şu ara pek internete giremediğim için fazla aktif değilim cumartesi günü çalıştığım için buluşmaya katılma şansım yoktu zaten; ama pazar günü anneler günü gezmelerini erken bitirebilirsem eğer aranıza katılmayı çok isterim , ayarlayabilirsem ekibe katılcam , bu arada şehir dışından gelen bütün arkadaşlar hoş geldiler sefalar getirdiler ...
İstanbul gurubundan allahın kulu bir kişi arayıpta geliyoruz-gelmiyoruz diyen olmadı. Coşkun kardeşime ulaşamıyorum, bir tek Kubilay'ın geldiğini öğrendim. 2 saat sonra buluşma gerçekleşecek inşallah İstanbul balon çıkmaz. :D
Herkese iyi eğlenceler afiyet olsun muhabettiniz bol olsun milleet :D