Çok keyifli bir gün daha geçirdik,
Başta Serdar abiye organizasyon için çok teşekkürler...
buluşmayı keyifli hale getiren tüm katılımcılara ayrıca tek tek teşekkürler...
Printable View
Çok keyifli bir gün daha geçirdik,
Başta Serdar abiye organizasyon için çok teşekkürler...
buluşmayı keyifli hale getiren tüm katılımcılara ayrıca tek tek teşekkürler...
Serdar abı dun ve bugun ıcın cok tesekkurler Anıtkabır oyle boyle degıl rehbersız gezıp gormek olmuyormus cıdden ıllakı rehber lazım .
İstanbul balon cıktı galıba bır Kubılay abı vardı gelen ,guya 52 aractık yanılmıyorsam gelemeyenlerın ellerınde olmayan sebeblerden dolayı gelemedıklerını dusunuyorum fakat gelemeyecegıne kaır en azından bır telefon acılır haberverırılır dıye dusunuyorum sonucta bırcok ınsan merak edıp mısafırlerı bekledı.
Bu arada seyır halınde ıken sunroofta yada camdan konvoyu ceken oldumu
iki günde bizimle beraber olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
yaklaşık 300 adet fotodan seçme yaparak yüklüyorum.
birleştirme oplardan.....
devam
devam ........
............
..........
.........
..........
............
..................
.............
...............
..............
............
...............
Merhaba arkadaşlar aranızda olamadıgım için üzgünüm size iyi eglenceler ve sitem ettiginiz istanbullular olabilir ama ben gelemeyecegimi bildirdim sizlere bugün ales sınavı olmasından dolayı gelemedim COŞKUN.un cenazesi vardı arkadaşlar babaannesi vefat etmiş neden bu olabilir. Tekrar başı sagolsun...
İYİ EGLENCELER SİZLERE...sitem etmeyin nedenleri olan vardır...
güzel bir gündü herkese teşekkürler..
Bendeki resimlerin tümü.
...
...
.....
........
.......
........
....
...
........
......
....
...
.........
........
......
Helal yakışanı yapmışsınız arkadaşlar aranızda olamadığım için tekrar özür diliyorum..
Çok emek harcanmış,güzel organizasyon yapılmış ellerine sağlık düzenleyen arkadaşların,
Brunch mekanı çok kalabalık ama sıcak bir ortamdı,anıtkabire yazılacak söz yok zaten (çok duygusal bir mekan)
kısacası gayet başarılıydı herşey,izmir ankara aradan çıkarıldı burayada bekleriz ;)
abilerim arkadaşlarım başta buraya kadar şehir dışından gelen misafirlerimiz olmak üzere organizasyonu yapan serdar abi, gp ankara ekibine çok teşekkür ediyorum çok güzel bir gün geçirdik...Murat abilerle, eşleriyle, Yasemin ablayla , Atalay ve oto:P yani la ve diğer şehir dışından gelen arkadaş ve abilerimle tanışmaktan onur duydum...Her şey çok güzeldi Ozzy ile tanıştık Alper ve Ertuğ ile tekrar görüştük...Bravocuları saymıyorum zaten:D eee Hepinizi Seviyorum ehehehe:DBozkurt abime ilgisi ve fotoğraf çekimleri için milleti derleyip topladığı için, Burakcığıma da masa düzeni ve papatyalar için çoook teşekkür ederim...Bir kusurumuz varsa affola kendi adıma....
başta serdar abim olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
organizasyona mesafe tanımadan uzaktan yakından katılan tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum
resimlere bakarken kahroluyorum katılamadığım için ama maalesef bu hafta cenazem vardı
bu durumda iken katılmam aileme karşı saygısızlık olurdu
katılamamda size karşı bir saygısızlık olmuş olabilir ama beni anlayışla karşılayacağınızı umarak affınıza sığınıyorum ve hepinizden teker teker özür diliyorum
Tüm organizasyon, samimiyetle söylüyorum katılan arkadaşların güzelliği ile değer buldu. Katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hava hafif çiselesede ıslatacak kadar yağmadı. En korktuğum da buydu esasında. Diğer foto çeken arkadaşlarımın ellerini çabuk tutmasını rica ediyorum, çünkü çok merak ediyorum.:D
Güzel bir gündü bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Anıtkabiri tercüman eşliğinde gezmek çok güzeldi çok duygu dolu anlar yaşadım sizlerin sayesinde.
guzel bulusma olmus, emegi gecen ve katilan tum uyelerimizi tebrik ediyorum
Tercumanın facebooku varmıdır :)) ısın gercegı tercuman ıyıydı Serdar abı ona farklı bırseydıyordu mınber galıba yanlıs hatırlamıyorsam gayet ıyıde anlattı sureklı gozlerım doldu bu vatanın bırkezdaha hangı cıleler ve yokluklarla kan ıle kazanıldıgını hatırladık yenıden
Sevgili Coşkun kardeşimin durumunu bildiğimden kesinlikle gönül koymadım. Fakat hem istanbul hem de Ankara'da en ufak bir sebeb göstermeden gelmeyen arkadaşlarıma oldukça kırgınım. Bir gün önce, hadi onu da geçtik aynı gün bile buradan gelmeyeceğim dense bile iyi olurdu. Azcık sorumsuzluk oldu.
BUNDAN SONRAKİ ORGANİZASYONLARI DÜZENLEYECEK ARKADAŞLARIMA ADINI VERİP SONRADAN GELEMEYECEK ÜYELER, CİDDİYE ALINMAYI BEKLEMESİNLER.
Bizler bu sanal ortamda samimiyetle, hiçbir karşılık beklemeden üyelerimizin sorunlarına ve bilgi dağarcıklarına katkıda bulunmak için çırpınıyoruz. Bizler ciddiye alındıkça daha iyi, daha güzel ortamlar kendiliğinden oluşuyor. Tüm illerde bu tür organizasyonlar düzenlemeyi düşünen ve yapan arkadaşlarımı desteklemeniz dileğiyle.
Güzel bir gündü başta Serdar Abi olmak üzere katılan herkese teşekkürler..
mihmandar olmasın o =P
Çok güzel ve eğlenceli bir buluşma daha olmuş anlaşılan.Fotolar da çok güzel,
Pazar Günü katılma niyetim vardı ama özel işlerim nedeniyle fırsatım olmadı maalesef,
Emeği geçenlere, katılımcılara teşekkürler...
..sevdıklerımle oldugum ıcın ben cok eglendım....emegı gecen herkes icin saygı ile egılıyorum tebrıkler....:)