Bu da sonuncusu![]()
bunlar da benden![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
ABNEW, alperyonar, bozkurt0632, BuRaK-BG, GRDEDE, jagar, ka, KaGaN, magic, serdar2362, tolgaank88
devam...........
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
alperyonar, bozkurt0632, BuRaK-BG, hhhed, jagar, ka, KaGaN, tolgaank88
mükemmel bi gün geçirmişsiniz. bi dahakine katılcam umarım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konu JASMINE tarafından (22/02/2010 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Buluşma resimleri süper herkese tek tek teşekkür ediyorum ..
Aşşağıdaki arkdaşlarıda günün çifti seçiyorum allah mutluluğunuzu daim etsin yüzünüzdeki gülücük hiç eksik olmasın ..
Tolganın saneme 5-3 yenilmeside cabası bir mars 3 düz tolga yerlerde
Bana ne oluyorsa bende sevindim aslında erkek tarafıyız ama kız misafir oldu için mecburen kız tarafı oldukama helal olsun .. Bulutun teknolojik zarı tolganın aleyhine olması sebebiyle bir katakulleyle normal zara geçirdik ama tolgayı bu bile kurtaramadı
Bir kaç foto daha var onlarıda yükleyeceğim ..
Bir anda baktım Tolga kızarmış haldeydi (şekil resimdeki gibi). Allahtan dışarısı soğuktu da rengi yerine gelmişti.![]()
ben yeni konu açıcaktım bunun için
elelrine sağlık mehmet abi
Supersınız arkadaslar bı ben yokum yanı![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Süper buluşma, güzel resimler. organize edeni ve katılanları tebrik ediyorum..
Teknolojik zar
![]()
buluşmanın en guzel tarafı artık eski tatların yerine gelmiş olmasıydı,çok guzel zaman geçirdik,zamanın nasıl akıp gittiğinin hiç fakına varmamışızdır sanırım.yazıcak onca şey var ki;
yeni arkadaşlar-dostlarla tanışmak,tavlada yenilmek,bolca gulmek,aracın son halinin fotolarını gormek bunlar sadece bir kaçı
bu buluşmanın gerçekleşmesinde emegi geçen serdar abi ye,buluşmaya katılan butun arkadaşlara sonsuz tesekkurler,çok guzel zaman geçirdik sayenizde
tavla olayına değinirsek arada iş kazası olabiliyor,teknoloji bazen işleri karıştırıyor ama biliyorsun bir turk aklıyla işin içinden çıktık ancak kurtaramadık,gunun çifti içinse ayrıca teşekkür ederiz
![]()
Alttaki fotoğrafta tolganin zoraki gülümsemesi oyunun gidişati hakkinda herşeyi belli ediyordu.
Tolga yandın bu lekeyitemizlemen gerekiyor valla
sabah sabah ii guldurdunuz yine ya
onumuzdeki uvada temizlemeye çalışcaz bakalım![]()
bu arada aklıma gelmişken. şimdi yazmazsam serdar abiyi kırmış olurum.
abi o neydi ya. haremlik selamlık![]()
gül gül tolga yenilen pehlivan güreşe doymazmış![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri