Bu da sonuncusu :)
Printable View
Bu da sonuncusu :)
bunlar da benden:)
devam...........
mükemmel bi gün geçirmişsiniz. bi dahakine katılcam umarım :)
Buluşma resimleri süper herkese tek tek teşekkür ediyorum ..:)
Aşşağıdaki arkdaşlarıda günün çifti seçiyorum allah mutluluğunuzu daim etsin yüzünüzdeki gülücük hiç eksik olmasın ..
Tolganın saneme 5-3 yenilmeside cabası bir mars 3 düz tolga yerlerde :D
Bana ne oluyorsa bende sevindim aslında erkek tarafıyız ama kız misafir oldu için mecburen kız tarafı olduk :D ama helal olsun .. Bulutun teknolojik zarı tolganın aleyhine olması sebebiyle bir katakulleyle normal zara geçirdik ama tolgayı bu bile kurtaramadı :D
https://img20.imageshack.us/img20/5840/52541657.jpg
Bir kaç foto daha var onlarıda yükleyeceğim ..
Bir anda baktım Tolga kızarmış haldeydi (şekil resimdeki gibi). Allahtan dışarısı soğuktu da rengi yerine gelmişti. :D
:D:D:D:D ben yeni konu açıcaktım bunun için :) elelrine sağlık mehmet abi
Supersınız arkadaslar bı ben yokum yanı:)
Süper buluşma, güzel resimler. organize edeni ve katılanları tebrik ediyorum..
:D:D:DTeknolojik zar:D:D:D
buluşmanın en guzel tarafı artık eski tatların yerine gelmiş olmasıydı,çok guzel zaman geçirdik,zamanın nasıl akıp gittiğinin hiç fakına varmamışızdır sanırım :).yazıcak onca şey var ki;
yeni arkadaşlar-dostlarla tanışmak,tavlada yenilmek,bolca gulmek,aracın son halinin fotolarını gormek bunlar sadece bir kaçı
bu buluşmanın gerçekleşmesinde emegi geçen serdar abi ye,buluşmaya katılan butun arkadaşlara sonsuz tesekkurler,çok guzel zaman geçirdik sayenizde :)
tavla olayına değinirsek arada iş kazası olabiliyor,teknoloji bazen işleri karıştırıyor ama biliyorsun bir turk aklıyla işin içinden çıktık ancak kurtaramadık :D,gunun çifti içinse ayrıca teşekkür ederiz :)
Alttaki fotoğrafta tolganin zoraki gülümsemesi oyunun gidişati hakkinda herşeyi belli ediyordu.
Tolga yandın bu lekeyi :) temizlemen gerekiyor valla
sabah sabah ii guldurdunuz yine ya :D
onumuzdeki uvada temizlemeye çalışcaz bakalım :D
bu arada aklıma gelmişken. şimdi yazmazsam serdar abiyi kırmış olurum.:)
abi o neydi ya. haremlik selamlık:hollowee::laugh000:
gül gül tolga yenilen pehlivan güreşe doymazmış :D