haftaya mı atsakki düzgün biyer belirleyip kafam karıstı
Mehmet abi nereyi yapalım?1 gün kaldı sözde daha yer belli değilkonuyu güncelleyim artık
![]()
haftaya mı atsakki düzgün biyer belirleyip kafam karıstı
Yarın saat 16:30 antares te buluşalım o zman![]()
bu işin sonunu hiç parlak görmüyorum![]()
pazar gunu gelır gecer bızdaha bulusmayı ayarlamıs oluruz
isterseniz bu bulusmayı 1 haftaya sonraya erteleyelim daha saglıklı olur
Arkadaslar surekli fikir degisikligi olmasin,
Herkes kendine uygun yeri soyluyor galiba, o nedenle bulusma iptal edilsin mi edilmesin mi durumu bile ortaya cikti. Ilk kararlastirildigi sekilde kalsa iyi olurdu bence, ufak da olsa bulusma fena olmaz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bencede bahçeli 7.cadde bp orda bi toplanılsın sonra kararlaştırılıp istenen yere gidilir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Oturduğun yerde konuşma ,Sen nerdesin biz neredeyiz ... Sıkıyosa gel
Arkdaşlar son yeri söylüyorum lütfen artık başka yer ve başka saat çıkmasın gelmek isteyen arkdaşlar buyursun gelsin bir kaç aktivite yapar günü güzel kapatırız
Saat :16:30
yer: Ankamall üst giriş otoparkı en sonu ..
Tel: 0506 432 80 02 Bir saat önceden haberleşelim ..
tamam abi orda görüşürüz..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
okii dokii
Ben çıkıyorum muhtemelen buluşma saatine kadar nete giremem gelmek isteyen arkdaşlar bana yukarıda verdiğim gsm numarasından ulaşabilirler..
16,30 ankamall açık otopark sonu yarın görüşmek üzere arkadaşlar
okito.
tüm ankaralıları bekliyoruz arkadaşlar
iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hadi bakalim, iyi bulusmalar, iyi eglenceler : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Dostum bahceliye gittim kimse yoktu anlasilan ankmall olmus
bu arada ankamallde park sorunu yasarsiniz neredeyse herggun oradayim ve hipodrumdaki konserlerden oturu park bulunmuyor 1 haftadir size katilamayacagim saay 15:00 dersim var bir dahaki sefere haftaya kurs tatil cumartesi pazar katilirim sizlere iyi eglenceler.
Bu arada bahceli bombostu saat 12 de
Kusura bakma abi ya yer konusunda bi sonuca varamadık dün geceye kadar.Seni bahçeliye kadar yormuşuz boşa ama herkesin bi pazarı oldugu için (çalışanlar için) saati öğleden sonraya aldık.Ankamallde zaten buluşup ordan geçicez başka yere.Umarım birdahaki sefere tanışma fırsatımız olur.
bahçilinin boş olacağını biliyodum =) çünkü 7/24 her zaman ordayım..ev iş okul vs yüzünden..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
katılak isterdim ama eskişehirdeyim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri