katılak isterdim ama eskişehirdeyim![]()
katılak isterdim ama eskişehirdeyim![]()
katılan herkese teşekkürler.güzel bir gündü..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
evet çok güzel bir gündü
buluştuktan sonra bahçeliye geçtik ama malum 7 araçlık otoparkı olan bir yer olmadıgı için bahçelide duramadık.Armadaya gittik.Orda oturup güzel bir muhabbet sonra bowlinge gittik.Mehmet abinin galibiyetiyle de günü bitirdik.Katılan herkese çok teşekkür ederim...Bunu sık yapmak lazım![]()
atahan da kazandı2. eli
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Atahan gönüllerin şampiyonu![]()
çok guzel bı gundu valla sık sık tekrarlamalıyız . mehmet abıyı bıraz zorladım bowlıng de amatabi eskı kurtlardan oldugu ıcın yenmek gıbı luksumuz olmadı
![]()
resım cekıldı herhalde koyulur yakında
Malesef sizleri bahçelide kaybettim, aramıza bir çok araç girdi. Birkaç tur daha attım ama bulamayınca döndüm. Kimsenin cep numarasını da almamışım yanıma. Sağlık olsun.
armadaya varınca farkettik bizde kaybettiğinizi bizi.bizde de de sizin numaranız olmadıgı için ulaşamadık.keşke Mehmet abinin telini alsaydınız neyse sağlık olsun bidahaki sefere böyle birşey olmayıcağı kesin ama![]()
kacırdım icin cok üzgünüm umarım bi daha ki ankara bulusmasını kacırmam...sizlerle tanısmak güzel olurdu eminim
Eeee, resim yok mu arkadaşlar?![]()
ben dicektim ya,resim yokmu resim?=)
Arkadaşlar bowling kısmına giremediğim için üzüldüm ama misafirim... Kısa olmasına rağmen sizlerle tanışmak mutluluktuHerkesin pedalına sağlık
![]()
Katılan herkesin ayaklarına sağlık ,çok aktiviteli bir buluşma olmasada güzel bir gün geçirdiğimize inanıyorum..
Resimler az sonra yollayacak...
Ya valla sana çok üzüldük Hatta bir kişiyi senin yüzünden haşladım neden kontrol etmedin diyeKeşke telimi alsaydın ...
Bir daha ki sefere konvoyun en başında olacaksın oki
Yok ule ne yaptın sen baya iyiydin maşallah ikinci turda yendin beni, ikinci tur biraz komedi olsada yinede yendinAma bedavanın bedavasını kazandık ya o yeter
sen bence hiç konuşma hurdacı sana soracam erkenden bırakıp kaçmayı, hem geç gel hem erken kaç![]()
Konu femoli tarafından (13/07/2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
Olan oldu artık ne yapalım sağlık olsun. Ben Ankara'nın yabancısıyım, ara sokaklar derken bir de en sonda olunca kırmızı ışıkta kaldım, geçemedim. İp koptu ondan sonra. Sağlık olsun birdaha ki sefere.
Bende erken ayrilmak zorunda kaldim kusura bakmayin bi daha ki sefere telafi ederiz.
daha yeni nete girdim buluşmayı kaçırmışımbir dahaki sefere piknik yapsak diyorum akşam üstü moganda malum aramızda ankarada yaşayıp adanalı mangal manyakları var
DD
resimler akşam eklenecek arkadaşlar yoğunluktan ilgilenemedim![]()
Konu zaferkaplan tarafından (13/07/2009 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
abi bidahakine en önde sen olcaksın merak etme![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri