Ben her zaman, her oyuna açığım arkadaşlar! Önceki sayfada şartlarımı yazdım zaten![]()
![]()
Müslüm, ben de oynarım bilardo! Üç top... Çok iyi değil ama nasılsa yeneceğim için sorun olmaz!Kapışalım bir ara
![]()
oooo ortalık kızıştı bende varım tabi bu hafta sonu dışında herhangibir gün olabilir
Millet Cuma Tabu....??? Listemizi unutmayalım lütfen!
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
1-GaladrieL
2-Femoli (ben liğht mıyım kardeşi ne hatunu ben geliyorum Bitti )
3- Er-NnN (arabam yok haliyle park sorunum da)
4- jeoenis (arabasız ama gururlu)![]()
bir arada paintball yapalım yeniden.....![]()
Özellikle listede isimleri yer alan arkadaşlarım ve gelmeyi planlayan diğerleri;
Bu cuma yapacağımız tabu partisini 22 Haziran' da yapılacak Dart uvası ile birleştiriyoruz.. Günü yaklaştıkça detayları konuşuruz
Buluşma detayları için bakınız "Beklenen Eğlence" topiği....
Konu GaladrieL tarafından (14/06/2007 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ufak ankara buLuşmaLarı devam ediyor. bu akşam buLuşuyoruz ama yer beLLi degiL : ) 20:30 civarı. biLkent oLabiLir ya da başka bir yer oLabiLir.
geLmek isteyen var mı?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
erdi 20 30 da bahçeli tabuya ne dersin ben varım
1 - erdi
2 - femoli
ehheeee hemen liste
evden çıkıyorum abi. görüşürüz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bir dahaki büyük ankara buluşması ne zaman arkadaşlar düşünüyormusunuz?
Bu akşam Ankara ya geliyorum beyler,3 gün oradayız inşallah...
Bi fırsat doğarsa görüşürüz inşallah...
Çok yoğun geçer Ankara larımız bizim,ama hayırlısı bakalım...
Burdan irtibat kurarız artık bir şekilde...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Abi bu gece bana da pek uymaz, yarın gece daha da iyi olur. Senin nöbette yarın mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri