neyse bunu bi kenara yazıyorum artık... :p
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
teşekkurler resimler için
bi günderunkard: yapsak
![]()
resimler güzel olmuş konu mankeni olmuşum he hehehe güzel bir geceydi
Yine güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar, tebrik ederim!:You_Rock_Emoticon:
ben biraz erken ayrıldım ama güzel bir buluşmaydı bilmiyorum benden sonra ne yaptı takım...:areindeer:
Güzel bir buluşma ve güzel resimler...
resimler için; resim çeken telefona, resim çeken arkadaşlara, resim çektirenlere, resimlerin yayınlanmasını sağlayanlara, resimleri webe yükleyenlere ve 05.05.07-Ankara Rollhouse buluşmasına katılan herkese teşekkürlerrrrrr
Ankara
Size nazar değmesin![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ufak bir pazar kaçamağı. Gene 30 dakika içinde planlamış bir buluşma. Yakında buluşma konusunda hız kırmazsak neyim ya..
Saolun varolun..
Fülay'ın arabasınıda yakından görme şansımız oldu. Resimlerde gördüğümüzden daha güzel görüldüğü söyleyebilirm..
Bu adamlar nereye bakıyor..
Ahanda yakaladım. Abicim biz ne çekiyorsak bundan çekiyoruz işte..
Forumuzun Prensesleri.
Yayılan forum üyeleri. Şaka maka iyi yayılmışım valla..
Göl Sakinleri.. Özele girme diye ikaz etti arkadaşlar beni ama dayanadım. Kameraları görünce nasılda dağılmışlar ama. (Forograftan önce gayet samimi pozlar veriyorlardı.)
![]()
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
:s17: :s17: güzel olmuş.siz bu hızla giderseniz buluşma konusunda eb-n hızlı ve rekortmen il olacaksınız.tebrikler arkadaşlar.
göl sakinlerine diyecek lafım yoktur...:s17: :s17:
gezin bakalım
benim burada canım çıkıyor
keşke bende orada olabilseydim
süper buluşma
herkese bol bol sevgiler
ya ben bu aileyi seviyorum
Konu matrox tarafından (07/05/2007 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
Tolga yine kayıplara karıştın
Gölbaşı buluşması da iyiymiş bu arada![]()
yok be arda
burada sıkışıp kaldım
ama sizlersiz olmaz
gelince bol bol anlatırım
varmı bişey isteyen buradan
emreye sözüm var şaraplar benden
![]()
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
gölbaşında güneşli bi pazar keyfi, imiş valla...
Allahım delirdim girebilmek için...Neyse çabalamanın sonu, burdayimm
Arkadaşlar gerçekten çok güzeldi dün ve bugün, çok çok keyifliydi..Cumartesi günü beni kırmayarak gelen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.. Pazar süpriz ve ani buluşmamızda benle olan dostlara selamlar, sevgiler.. Özellikle tabu maceramızda beni dakikalarca güldüren sevgili Erdi, Dagored, Femoli ve İbocuğuma özel özel teşekkürler.. İbo üşenmediğin için ayrıca teşekkür, anladın sen onu
VİVA GP![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri