saat 20 00 da benzinlikte yada içeride mutlak araçları görürsünüz tel irtibat özelden alabilirsiniz
saat 20 00 da benzinlikte yada içeride mutlak araçları görürsünüz tel irtibat özelden alabilirsiniz
küçük buluşma için hiçte fana değil napalım..
bu arada demek buluşma yerine bahçeli diyorsunuz cepayı beğenmediniz saat 20.00 diyorsunuz femoli yi mi kıracağız ona daha uygun olacaksa oraya geliriz fakat umarım park yeri buluruz ama topluca park etmemiz zor bahçelide özellkikle 7,caddede bakalım...![]()
bende ankarada olsaydım kesinlikle katılırdım iyi eğlenceler arkadaşlar.
dostum buzbateninin bahçesine;-) kesin yer bulursunuz. bulamazsanız 1.cd de cepler var rahat rahat bırakırsınız ben şimdi ankarada değilim bidahakilere ben hepsini bizim garaja doldururum bi şekilde yer ayarlarım
nedemek herzaman. bi geliyimde oruç başkanla mehmet başkana bi karting ayarlattırıcam.
hatta burdan mehmet abime tekrar tekrar teşekkür ediorum arabamı sağolsun adam etti ellerine sağlık mehmet abi başımızdan eksik olma.
bu akşamki buLuşmaya geLen arkadaşLara
çok az kişide oLan şu fg kırmızı grande punto anahtarLıkLarının
mavi rengi oLan "eLectranica festivaL - grande punto" yazıLı
anahtarLıkLardan verecegim.
kırmızı "fg in the hause powered by grande punto" yazıLı eski anahtarLıklar biLdiginiz üzere mart ayı buLuşmasında dagıtmıştım.
akşam 19:30'da bahçeLide görüşürüz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
arkadaşlar gelemiyorum![]()
vay bir kişi daha eksildi demek ne yapalım sağlık olsun..
Konu elbruz tarafından (25/08/2007 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
arkadaşLar şehirdışında oLmam sebebiyLe fotoLarı biraz geciktirdim.
geçen haftaki buLuşma fotografLarı. (wLbruz, baycep, femoLi, erdiyiLmaz, magicpunto) geLen arkadaşLara teşekkürLer.
katıLan arkadaşLara teşekkürLer.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Maaşallah, maaşallah...![]()
olum şimdimi yayınlanır ne kadar oldu bende unuttun zannettim maşallah biraz uykummu varmış ne![]()
güzel buluşma olmuş...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri