Emrah iyi tatiller size...
Kingi uzun süredir oynamıyorum ama hatırlatırsanız gelebilirim![]()
ii de hocam ne zamn oynuyoz...![]()
Emrah iyi tatiller size...
Kingi uzun süredir oynamıyorum ama hatırlatırsanız gelebilirim![]()
bana gelcek hafta içi uymuyo ama yarın olabilir çünkü gelcek hafta vizelerim başlıo...![]()
Manyak mıyız? Bence evet
Buyurun video, ama özellikle de femoli (Mehmet) in yüz ifadesine dikkat etmenizi istiyorum. Hiç korkmadı yaw
YouTube - gptr manyakları![]()
yaw ne ara gittiniz habersiz öle bea... ??
one..two..three..forrooo
cevap veriyorum..
EVEET
ee..tekrar ne zaman gidiyoruz??
mehmet..senin adını ilk sıraya yazdım ona göre..
ehuehuehue...
adam buz kesmişti resmen.
ve.. arkadaşlar!
evet..evet..açıklıyorum!
mehmet...o taş fırın erkeği..korkmaz-etmez eleman,
3. aletten sonra..kustuu..hemde standart kusma prosedürünü izleyerek )(önce..arkadaşlar..bana bişiler oluyo demek suretiyle..akabinde de.. böögh..boögh..diyerek uzaklaştı aramızdan)
Evet ben de şahidim, adam resmen kustu![]()
yaw ii de mehmet hanımdan korkmuyodu başka korkusuzluunu okumadım forumda o da yenge izin veriyodur...![]()
güzeL egLenmişsiniz : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
abi bahceli faciasi daha unutulmaya yuz tutmamisken bu ikincisi iyi olmadi galiba euhehuehue![]()
Sadece kustuysa iyi![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi gelemdim ama çok hoş olmuş buluşma..önümüzdekilerde inşallah..
Emre ne güzel ulumuşsun sen öyle!![]()
Mehmet, sen de tahminimden daha tırsakmışsın be abi![]()
![]()
ailecek yıllar önce gitmiştim benim ilk binişimde çok hoşuma gitmişti. ablam bana korkunç olup olmadığını sorduğunda korkunç olmadığını söylemiştim ve ben 2. kez ablamla biniştim düşmeye başladıığızda bana devamlı küfrediyordu
senede 2-3 kez tren yolculuğu yaparım. tren garına 45dk. 1 saat önce gittiğim için her defasında binerim bence çok eğlenceli manzarasıda iyi daha ne olsun korkacak ne var anlamadım![]()
yaw asansörde bişi yok yeni oyuncaklar güzel...
ama mehmet onlara binse direk oyuncakta başlar kusmaya...![]()
Çok şirin olmuş videoTabii izlerken şirin, bana dünyaları verseler hayatta binmem öyle oyuncaklara...
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
abi asansör maceraları iyi oluyo ama mehmet abi koltuğa yapışmış kalkışta
eskiden bi yengeden korkardı şimdi asansördende korkuyo iyice tırsak oldun abi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri