güzeL oyunumu strike'LarımLa süsLedim :P
Printable View
güzeL oyunumu strike'LarımLa süsLedim :P
güzel oyunumu karpuzlamalarımla süsledim :icon_cool:
ya hani geçenlerde tiyatro konusu altında asosyallik ve hareketsizlikten bahsetmiştik ya;
şimdi asosyalliği aştık artık sportif faaliyetlerle hareketsizliklerden de kurtulmamız gerek. :)
olayın adı önemli değil amaç sadece birlikte spor yapabilmek tamam halı saha olmasın sen bi öneride bulun ;)
bak mesela hepberaber dikmen vadisinde ya da or-an sitesinde yürüyüş organizasyonu da olabilir :D:D:D
karting an an annnnnnnn cıvvvv + birmilyonbeşyüzotuziki
söle daha sportif, daha çok enerji harcatacak bişeyler olsun
mesela arabayı itme yarışması :D:D:D:D
bana kask lazım ayarlayayım bir amerikan futbol kaskı
:D:D:D
herşeye bende varım
arkadaşlar eğlence süpermiş bir dahakine orada olmak ümidiyle
Beyler! bilardo uvasına ne dersiniz?? ama amerikan mümkünse.. bu cumartesi akşamı bilkent rollhouse da buluşalım, temelde 2 ya da 3 gruba ayrılıp uva yapalım??
katılanlar?
beğenmeyenler?
Gizem
süper fikir ama benim hala hastanede işlerim var kontrol için bir süre daha burdayım :(
bu arada organizasyon olayında 1 numarasın :D
cumartesi buradayım
bir dahaki sefere
Tolgacım sen biran önce iyileş, söz sana özel organizasyon yapıcam, böle yemekli eğlenceli!!
ya Gizem şöle biraz da piknik organizasyonları falan ayarlasan tam süper olacak :D:D:D
ne öle yaw hep dört duvar arasında :D:D
yahu havalar garip bu havalar, şimdi piknik deriz yağmur yağar şansımıza.. hem Tolga tam sağlığına kavuşsun, Mehmet' de bebeğine hayırlısıyla bi sahip olsun da cümbür-cemaat piknik de yaparız. söz!! Şimdilik cmt akşamı rollhouse'da bilardo uvasına Ok diyenler sıraya yazılsın lütfen..
1-GaladrieL
2-?
c.tesi ben tayyare uçurmaya gidicem (yağmur yağmazsa) akşama çok yorgun olurum ben gelemem size iyi eğlenceler :)
organizaysonlarını beğenmiyorum demedim ki :)
piknik falan olsa tam süper olur demek istedim :ok:
ayrıca da ctesi akşamı neden gelemeyeceğimi açıkladım :D:D:D
yok Gizem kesinlikle öle bişey kafanda olmasın her ne kadar senin organizasyonlarının son yarım saatine yetişebilsem de memnunum ben emin ol :ok:
anlaştık o zaman :) tam gaz devam ediyorumm organizatörlüğee
bilardo sıkıcı başka bir şey yapalım. hemde ertesi gün açıköğretim sınavı var.
gurik fazla duramadı arkadaşlar kusura bakmayın. Erdi ye de söyledim bizim ufaklığı almıştık arkada facia yaratıyordu. Arabanın heryeri yoğurt olmuş. Tabi annesinin de...:icon_cry: