matrox ne yazayım peki ailem tutturdu ablanı yanlız bırakma istanbula git ben ise gitmek istemiyorum. hoş gidersem istanbuldakilerle tanışırım iyi olourda canım sıkılır benim. ben ne anlarım operadan şaşkoloz olarak yer alırım orada :icon_surprised:
Printable View
matrox ne yazayım peki ailem tutturdu ablanı yanlız bırakma istanbula git ben ise gitmek istemiyorum. hoş gidersem istanbuldakilerle tanışırım iyi olourda canım sıkılır benim. ben ne anlarım operadan şaşkoloz olarak yer alırım orada :icon_surprised:
Arkadaşlar bu arada yarınki Türkiye Yunanistan maçını unutmayın 21 30 daki8O
Ben zaten gelemem yarın gün boyu nöbetteyim size iyi eğlenceler...
Hopaaa.. ben onu unuttum..
Yarın ki bowling iptal arkadaslar....
Ya buluşmayıiptal edelim, yada şöyle güzer yede maç seyredelim. ERKEK - ERKEĞE... :)
hıııhh sanki bis islemices maçı :bur2:
öhhööö öhhööö arkadaşlar, ösellikle de sefgili bayanlar ( gerçi kimse sallamıo ama ) tüm GP fanatikleri olarak hep birlikte milli maçı islielim diorum bahçelide filan bi cafede.. eer kazanırsak da konvoy yaparıs puntişlerle :sofeer:
yaaa güzel olur bende gelmek isterdim..ne korkunç 31 mart ve 1 nisan sınav var :(
ama sadece maç izliyces :( benim de çookk çalışmam lazım ama tüm hafta sonu çalışıp sadece cmt akşamı bi maçlık mola süper olmas mı Zeynep ?
ben cumartesi de çalışıorum ya az vakit kaldı...:(
:( piki o zaman..Allah zihin açıklığı versin sana, şimdiden bol şans..
Evet çalışmayan bayanlarrrrr!!! maç diorum, konvoy diyorummm (beylerden de gelmek istienler olarsa çekinmesinler lüffens)
Yok saolsun biz istenmediğimiz yere gelmeyiz :)
birilerini istemeenler varsa onlar da sislersinis efemm..insan plan yaparken herkese sorar di mi :P
sormadınıs tabii! bowling sadece çiftlikde mi var sanki.. AOÇ de bowling+kokoreç=erkek muhabbeti
Nİyeki, Kokoreç yemezsin sende başka birseyler daha vardır elbet yiyecek (ben hiç bilmiyorum oraları)
Ayrıca sen bende gelmek istiyorum başka bir yee gidelim bowling oynamaya dedin de biz hayırm ı dedik.
Neyse ozaman şöyle yapıyoruz ... var mı Cuamrtesi günü nezih bir ortamda (Yeri Gizem Seçecek) maç izlemek isleyen...
Warrrrrrrr :) :)
düşünmem lazım kızlarla maç hayır hayır düşünemiyorum
pis topa öylemi vurulur
kaka topcular sizi
ay yere düştü formayı kirletti
yavaş koş terlersin
bunun gibi işte