Bilardodaki son durum nedir? Ben de gelebilirim belki
Printable View
Bilardodaki son durum nedir? Ben de gelebilirim belki
[QUOTE=jeoenis;44134]bilardo sıkıcı başka bir şey yapalım.QUOTE]
benced biz maç yapalım bayanlar izlesin tezahürat yapsın:s17: :s17: :s17:
Arkadaşlar cmt akşamı rollhouse da buluşursak eğer, orda bowling de var, bilardo da.. kim ne isterse oynar, hatta langırt bile war :p kesinleşen listeyi duymak istiyorum artık.. koskoca akşam geçmiş hala yerinizde saymışsınız..:ebebe: İbrahimm, Mehmett, Erdi, Emrah, Songül....hu huuuu??
Cumartesi akşamı 20:00 Bilkent Rollhouse buluşması için;
1-GaladrieL :loveya:
Anlaşıldı bu kızın dilinden kurtulamıyacaz. Tamam ben geliyorum...
1-GaladrieL :loveya:
2- ikcihan
yiaaa :zuha:
hala kolum ağrıyo bak, dalga geçme..
işte çamur başladı kolum ağrıyor başım ağrıyor tırnağım kırıldı rimelim aktı , acıma ibrahim yen gizemi arkandayım kardeşim he he he hain femoli
ya hayır çamur diill:poster_sss: ben baştan kötü olduğumu söledim zaten bowlingde.. sadece dalga geçmeyin diyorum, öle ya da böle karpuzlama da olsa oynadığım için kolum ağrıyo :)
geçmiş olsun işin şakası bu dinlendir biraz veya, bu cumartesi dışarı çıkma evde dinlen ( hiç evde otururmusun sen dediğim lafa bak)...
:) :) Femoliiii bıdırdanmaya başlıycam ama.. Kardeşim bi hafta sonumuz var deşarj olduğumuz di mii! Ders çalış, ödev yap, işe git..vs.. çekilir mi bu hayat ya
aman tamam özür dilerim. Doğru haklısın gez dolaş hayatını yaşa deşarj ol
annem her zaman bayanlarla laf kavgasına girme kaybedersin derdi ... hehehe
Anneler daima haklıdır :loveya:
Bu cumartesi akşamı, saat 19:30 civarı, bilkent-rollhouse da minnacık buluşmamız olacaktır.(Çok sık takip edemeyen arkadaşlar için ilave duyuru) Kesin gelenler;
1-GaladrieL
2-İkcihan
:dans: 3 kişi olduk yupiiee
Belki 4 kişi de olabilirsiniz:)
belki olmayalım n'olur.. kesin 4 olalım.. hatta 5-6-7-8-9...