Yarın Gelmek İsteyen Tüm Arkdaşlar Saat : 3:00 Da ANKAMALL Fast Food Katında BUluşalım , Orada buluşup kişi sayısına göre bişiler yaparız . gsm ulaşım 0543 727 06 06 mehmet..
1-Dj Locness gelenler devam ettrsin
Yarın Gelmek İsteyen Tüm Arkdaşlar Saat : 3:00 Da ANKAMALL Fast Food Katında BUluşalım , Orada buluşup kişi sayısına göre bişiler yaparız . gsm ulaşım 0543 727 06 06 mehmet..
Konu femoli tarafından (10/07/2011 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bulusma saati degisti
hani yav kaç kişi olduk
Suan 7 kisiyiz gelen buyursun gelsin![]()
vay 7 mikmler gelio
![]()
Gelemıyorum iş cıktı satabılırsem oradayım Mehmet abıyı ararım ama pazar bana satılmıs ışı baska kım benden satın alırkı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yogun istek uzerine bulusma saati 3: 00 alinmistir son vay ben duymadim vay ben bilmiyordum demeyelim![]()
bakmasam 2 saat beklıcektık haaa. Abi şimdi bellimi sayı
Ee telefon var ya ararsinsayi belli olsa ne olurki gelmek isteyen buyursun biz orda oluruz 4 e kadar ordayiz sonra bisiler yapariz beni tanimayanlar telefon ile arasin gittikleri de ..
ben kaldım yaankamall e kadar geldim iş çıktı :s offf offf çalışmak zor iş.
Buyuk cogunluk gelmis ben daha ulasamadim ama 15 dakika sonra ordayim
insan 2 foto çeker beaya![]()
TSİ Jetta.
Kimsenin aklina gelmediki . Bugun gelen arkadaslara tesekkur ederim .. Talha bateri show yapacak bir dahakine![]()
yok la solistimiz hayko olacak ne yaptın ömer aşşağısına çalmayız bizTalha ayarlada söyle haykolu bişiler hep beraber gelek ama gelecem diyipte gelmeyenleri çağarmayak
Aytek bugün yine kız meslekteydi arabası okulun bahçesindeydi
![]()
![]()
Yok abi işteym walla
Bende gitara geçerim.Grubu oluşturdk hadi hayırlısı![]()
Eğer basket oynarsakta Ömeri alırım direk
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri