Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: T-jet arıyorum. Bu t-jeti tanıyan var mı ?

erman adakale
    ermanadakale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581
    Edilen teşekkür: 126

Standart T-jet arıyorum. Bu t-jeti tanıyan var mı ?

Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 155851661

merhaba arabamı sattım ve tjet sport lara bakıyodum 1 ay önce 22-23 olan ilanlar uçmuş gitmiş bu aracıda takip ediyordum fiyatı düşmüş ilan da baya iyi gibi izlenim veriyor gerek foto gerek açıklama daha önce sarıyerde istanbulda olan bi araçtı yanlış hatırlamıyorsam . bu aracı tanıyan bilen varmıdır eski sahibi foruma üyelerindenmidir bu jant kombinasyonlu punto t-jet sport varmı başka

temiz t-jet sport hevesi ile sattık arabayı 22 bin elimde kala kaldım beklemeye devam
    (Not: LPG siz)
    herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

ben o kadar ilan verdim 22 die neden benimkine bakmadiniz ki cok temizdir kendisi ?

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o kadar ilan verdim 22 die neden benimkine bakmadiniz ki cok temizdir kendisi ?
    nerde ilan no göremedim kusura bakmayın.

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Kardeş belki degisen boyasiz bir araba alirsib 22 ye ama araba vok bakimsizdir burnundan getirir 25 e alir masrafsiz binersin. İnce ele sık doku...

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş belki degisen boyasiz bir araba alirsib 22 ye ama araba vok bakimsizdir burnundan getirir 25 e alir masrafsiz binersin. İnce ele sık doku...

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
    Sato kardeşime katılıyorum. Aynen dediği gibi olur. Arabadan soğursun hayattan bezersin benim gibi. Arabayı satmasaydım nerdeyse benzin döküp yakacaktım en sonunda. Aman diyim geçmişi iyi olan arabayı iyi kullanmış birinden araba al. Birde galericilere pek güven olmuyor. Ben de galeriden almıştım.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

herkese değerli yorumları için teşekkürler aynen ince eleyip sık dokuycaz olmadı kışı bekliyecez kışa fiyatlar düşüyo nedendir anlamış değilim ama halk bunu istiyosa bizde bunu yapıcaz kışında koz bizde olucak

savaş ölmez
    savagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 399

hem galericiden, hemde kısmi boyanmış.... aklından bile geçirme arkadaşım...

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı savagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sebep kısmi boya olunca ne oluyo
    ben daha öncede araba aldım 70-100 tl arasında expertiz ücretini ödeyip sonuçlar içaçıcı ise ben hurdacıdan bile araba alırım

geçen gece yabancı bir forumda
    2 kişi arasında geçen konuşmayı okudum hakikatten biz olaylara çok yanlış yerden bakıyruz dedim kendi kendime

adamın biri diğerine t-jet sport satıyo
    vatandaş arabasını tanıtırken sağ kapı altında belli belirsiz bi çizik vardı boyattım diyor arabaya talip olan arkadaşta çok teşekkürler iyi yapmışsın diyor ben yaptırmamış olurum hem vakit hem nakit kaybım olmaz yazıyo.

helal olsun dedim madem boyasız araba isteyen arkadaşlar var fabrikadan boyanmamış almaları en mantıklısı .

ne diyeceğimi bilemiyorum .

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Haklısın ama.türkiyede "taş izlerinden dolayı bel altı boyalı" diye bi kavram var."temizlik amaçlı komple boyalı" diye ayrı bi kavram var.Bunlar şaibeli şeyler.İvedikte 2 ayrı bmw.biri arkadan, diğeri önden pert.Şasisini ortadan kesip birleştirdiklerini gördüğümden beridir bu cins ilanlar bana güven vermiyor.Herkes uyanık memlekette.Araçta boya yok diyor ilanda.Ta trabzona gidiyorsun ekspere sokuyorsun 3 parça boyalı çıkıyor, ona da lokal diyor.Utanmadan bir de boyasız araba arıyosan git sıfır al diyor.Bizim pederden tokadı da yiyor tabii...

Memleket garip adam dolu..Kazasız diyorlar.Gidiyorsun, heryeri boya.soruyosun ne iş diye,"e kazasız bak, pırıl pırıl kaza yapmış gibi mi duruyor" diyor...

Ben de ufak tefek boyalara karşı değilim.Ama iyi araç kullanıcısı ve satıcısı, kazalarının resmini tutar.Raporları saklar.Satarken plaka kapamaz, şasi noyu istediğin an verir.Kefil olur, sorun çıkarmaz.Ustanla gel demez mesela.Gel kardeş gidelim der.Mazotunu koyarsın usülen, gideceğin yere kadar.Ekspere gidersin, neyi var neyi yok çıkar, satıcının dedikleriyle de tutarlı olur...

Not: konuşma havasında yazıldığı için, senli benli oldu biraz, kimse kusura bakmasın lütfen

Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.

10. Bu mesajı için 3 kişi cemdogu'ye teşekkür etti:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Galerici sacmalari baska hicbirsey degil bence..iyi boyanmis ve yenilenmis parcalar kesinlikle goze batmamali diye dusunuyorum..sonucta gunluk kullaniyoruz bu araclari her an her turlu aksilik yasanabiliyor..Karsidaki insan durust olup araca iyice baktirildiktan sonra gayette alinir bence.ben sahsen 1-2 parca boyali araba almayi tercih ediyorumki o kadarda etraftan sakinmayim diye..Boyasiz ciziksiz arabaya gunluk binmek saga sola parketmek geriyo insani.asiri titiz oldugumdan.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galerici sacmalari baska hicbirsey degil bence..iyi boyanmis ve yenilenmis parcalar kesinlikle goze batmamali diye dusunuyorum..sonucta gunluk kullaniyoruz bu araclari her an her turlu aksilik yasanabiliyor..Karsidaki insan durust olup araca iyice baktirildiktan sonra gayette alinir bence.ben sahsen 1-2 parca boyali araba almayi tercih ediyorumki o kadarda etraftan sakinmayim diye..Boyasiz ciziksiz arabaya gunluk binmek saga sola parketmek geriyo insani.asiri titiz oldugumdan.
    bende aynı fikirdeyim galerici var galerici var fiattan sıfır araba alıpta 3-5 sene sonra satmaya gittiğinde 2-3 parça boyalı çıkıp mahkemelik olanlar var burda açıklamaya lokal boyaları yazmak bence dürüstlük.

okan atak
    okan atak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 RUD 78
    Edilen teşekkür: 183

Eklenti 28710 21 22 t_jet aliyorsan bilki o arabada birsey vardir 3 parca cizikden dolayi boyandi 30.000 istiyorum ustunde bide abarth bady kit var tabiki

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Recep Seven
    recepseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 49

Alıntı savagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım kısmı bir parça demiş, komple dememiş uygunsa alınabilir bence geçmişi temizse bence sıkıntı yok...
    ...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı okan atak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklenti 28710 21 22 t_jet aliyorsan bilki o arabada birsey vardir 3 parca cizikden dolayi boyandi 30.000 istiyorum ustunde bide abarth bady kit var tabiki

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
    öncelikle allah herkesin çarşısına pazar versin kısemetse önümüzdeki ay ankara ve oradan malatyaya kuzenime gidicem kendisi orada polis ziyaretine gidicem gitmişken araca bakarım ozamana kadar araba almassam konuyu güncellerim forumda ,fiat servisi mevcut malatyada.
    sonuçta hatrı sayılır para expertiz yaptırmadan almıycam tabiki.

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı recepseven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım kısmı bir parça demiş, komple dememiş uygunsa alınabilir bence geçmişi temizse bence sıkıntı yok...
    bende aynı düşünüyorum kısmet bakıcaz artık gidip görücez yolum düşücek o tarafa gidince görücez.
    paylaşırım burdan.

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

en son 2013 haziran başında istanbulda bir galeriye tek parça boyalı bir araç için gitmiştik.aracın gelmesini beklerken ruhsatı istedik şase nosundan msj attık.95 tl lik hasar kaydı çıktı
    adamlar pek bir iddialıydı araba için istediğiniz yere gösterebilirsiniz felan diyorlardı telefonda.nasıl iş nasıl bir özgüven anlamadım.
    ha işini doğru düzgün yapan yok mu tabiki var ancak insan galeri oldumu 2 kere düşünüyor,malesef insanlara yaptıklarından sonra bu böyle.

Hocam bana kalırsa gitmeden önce araç hakkında araştırma yap derim,misal kişiden şase nosunu isteyebilirsin.sms ile plaka-şase no sorgulamaları var,buradaki veriler aracın açıklamasında yazanları destekliyorsa bence görmeye gidilebilir.

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı ermanadakale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde ilan no göremedim kusura bakmayın.
    ilani kaldirdim araci satmaktan vazgectim onun yerine turbosunu falan guclendirmeye niyetliyim suan.. senin aradigin tjet sportmu dynamicmi ?
    dicektim sportmus , benimkide sport eger ciddi aliciysan konusup anlasiriz bende kendime ibiza cupra alirim aracimda sikinti olmaz bu forumda bulunan eski uyeler iyi bilir aracimi. sasi nosu veririm yetkili servise sordurursun zaten sana derler arac yetkili serviste degil direk fiatin fabrikasinda yagi suyu degismis die aracimin tum bakimlarini fabrikanin icinde yaptiririm kayin peder saolsun o yuzden benim aracimda problem olmaz zaten forumun en eskilerinden Orkun abiye sorarsan o benim aracimi cok iyi bilir
    Konu dicaser tarafından (26/03/2014 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son 2013 haziran başında istanbulda bir galeriye tek parça boyalı bir araç için gitmiştik.aracın gelmesini beklerken ruhsatı istedik şase nosundan msj attık.95 tl lik hasar kaydı çıktı
    adamlar pek bir iddialıydı araba için istediğiniz yere gösterebilirsiniz felan diyorlardı telefonda.nasıl iş nasıl bir özgüven anlamadım.
    ha işini doğru düzgün yapan yok mu tabiki var ancak insan galeri oldumu 2 kere düşünüyor,malesef insanlara yaptıklarından sonra bu böyle.

Hocam bana kalırsa gitmeden önce araç hakkında araştırma yap derim,misal kişiden şase nosunu isteyebilirsin.sms ile plaka-şase no sorgulamaları var,buradaki veriler aracın açıklamasında yazanları destekliyorsa bence görmeye gidilebilir.
    evet mantıklı ben malatyaya gidicem her halukarda sıkıntı yok forumda müslüm bey var onuda rahatsız edebilirim dediğiniz gibi şase no ve ruhasat fotokopisi isteyerek .
    ilginize teşekkürler.

erman adakale
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    39EA581

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilani kaldirdim araci satmaktan vazgectim onun yerine turbosunu falan guclendirmeye niyetliyim suan.. senin aradigin tjet sportmu dynamicmi ?
    merhabalar
    bir müddet t-jet sport olarak aramaya niyetliyim
    2. ihtimal t-jet dynamic te düşünebilirim
    ben arabayı hafta sonu keyif amaçlı kullanıcam o yüzden koltuğuna oturduğum zaman içi ve dışı ile orjinalden her donanımı olan araç istiyorum
    t-jet spor elbetteki dejavantaj günümz toplumu çok peşin hükümlü malesef fiat a karşı birde tek kapı oldumu eksi üstüne eksi oluyor ama dediğim gibi ben arabaya hafta sonu keyif amaçlı kullanıcam iş ile evimin arası yaya 5 dak hemde işyerinde arabamız mevcut.

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

tjet sport tek kapi ama sppr dikisli koltuk dikisli el freni ve vites orjinal ses sistemi tam donanimli bir arac siz son msjimi bir daha okuyun birazda bnm aracimi sorun ki bilen coktur ondan sonra niyetiniz ciddi ise hersey olur

Sayfa 1/2 12 SonSon