ben o kadar ilan verdim 22 die neden benimkine bakmadiniz ki cok temizdir kendisi ?
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 155851661
merhaba arabamı sattım ve tjet sport lara bakıyodum 1 ay önce 22-23 olan ilanlar uçmuş gitmiş bu aracıda takip ediyordum fiyatı düşmüş ilan da baya iyi gibi izlenim veriyor gerek foto gerek açıklama daha önce sarıyerde istanbulda olan bi araçtı yanlış hatırlamıyorsam . bu aracı tanıyan bilen varmıdır eski sahibi foruma üyelerindenmidir bu jant kombinasyonlu punto t-jet sport varmı başka
temiz t-jet sport hevesi ile sattık arabayı 22 bin elimde kala kaldım beklemeye devam
(Not: LPG siz)
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
ben o kadar ilan verdim 22 die neden benimkine bakmadiniz ki cok temizdir kendisi ?
Kardeş belki degisen boyasiz bir araba alirsib 22 ye ama araba vok bakimsizdir burnundan getirir 25 e alir masrafsiz binersin. İnce ele sık doku...
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Sato kardeşime katılıyorum. Aynen dediği gibi olur. Arabadan soğursun hayattan bezersin benim gibi. Arabayı satmasaydım nerdeyse benzin döküp yakacaktım en sonunda. Aman diyim geçmişi iyi olan arabayı iyi kullanmış birinden araba al. Birde galericilere pek güven olmuyor. Ben de galeriden almıştım.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
herkese değerli yorumları için teşekkürler aynen ince eleyip sık dokuycaz olmadı kışı bekliyecez kışa fiyatlar düşüyo nedendir anlamış değilimama halk bunu istiyosa bizde bunu yapıcaz
kışında koz bizde olucak
![]()
hem galericiden, hemde kısmi boyanmış.... aklından bile geçirme arkadaşım...
sebep kısmi boya olunca ne oluyo
ben daha öncede araba aldım 70-100 tl arasında expertiz ücretini ödeyip sonuçlar içaçıcı ise ben hurdacıdan bile araba alırım
geçen gece yabancı bir forumda
2 kişi arasında geçen konuşmayı okudum hakikatten biz olaylara çok yanlış yerden bakıyruz dedim kendi kendime
adamın biri diğerine t-jet sport satıyo
vatandaş arabasını tanıtırken sağ kapı altında belli belirsiz bi çizik vardı boyattım diyor arabaya talip olan arkadaşta çok teşekkürler iyi yapmışsın diyor ben yaptırmamış olurum hem vakit hem nakit kaybım olmaz yazıyo.
helal olsun dedim madem boyasız araba isteyen arkadaşlar var fabrikadan boyanmamış almaları en mantıklısı .
ne diyeceğimi bilemiyorum .
![]()
Haklısın ama.türkiyede "taş izlerinden dolayı bel altı boyalı" diye bi kavram var."temizlik amaçlı komple boyalı" diye ayrı bi kavram var.Bunlar şaibeli şeyler.İvedikte 2 ayrı bmw.biri arkadan, diğeri önden pert.Şasisini ortadan kesip birleştirdiklerini gördüğümden beridir bu cins ilanlar bana güven vermiyor.Herkes uyanık memlekette.Araçta boya yok diyor ilanda.Ta trabzona gidiyorsun ekspere sokuyorsun 3 parça boyalı çıkıyor, ona da lokal diyor.Utanmadan bir de boyasız araba arıyosan git sıfır al diyor.Bizim pederden tokadı da yiyor tabii...
Memleket garip adam dolu..Kazasız diyorlar.Gidiyorsun, heryeri boya.soruyosun ne iş diye,"e kazasız bak, pırıl pırıl kaza yapmış gibi mi duruyor" diyor...
Ben de ufak tefek boyalara karşı değilim.Ama iyi araç kullanıcısı ve satıcısı, kazalarının resmini tutar.Raporları saklar.Satarken plaka kapamaz, şasi noyu istediğin an verir.Kefil olur, sorun çıkarmaz.Ustanla gel demez mesela.Gel kardeş gidelim der.Mazotunu koyarsın usülen, gideceğin yere kadar.Ekspere gidersin, neyi var neyi yok çıkar, satıcının dedikleriyle de tutarlı olur...
Not: konuşma havasında yazıldığı için, senli benli oldu biraz, kimse kusura bakmasın lütfen
Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
Galerici sacmalari baska hicbirsey degil bence..iyi boyanmis ve yenilenmis parcalar kesinlikle goze batmamali diye dusunuyorum..sonucta gunluk kullaniyoruz bu araclari her an her turlu aksilik yasanabiliyor..Karsidaki insan durust olup araca iyice baktirildiktan sonra gayette alinir bence.ben sahsen 1-2 parca boyali araba almayi tercih ediyorumki o kadarda etraftan sakinmayim diye..Boyasiz ciziksiz arabaya gunluk binmek saga sola parketmek geriyo insani.asiri titiz oldugumdan.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Eklenti 28710 21 22 t_jet aliyorsan bilki o arabada birsey vardir 3 parca cizikden dolayi boyandi 30.000 istiyorum ustunde bide abarth bady kit var tabiki
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
öncelikle allah herkesin çarşısına pazar versin kısemetse önümüzdeki ay ankara ve oradan malatyaya kuzenime gidicem kendisi orada polis ziyaretine gidicem gitmişken araca bakarım ozamana kadar araba almassam konuyu güncellerim forumda ,fiat servisi mevcut malatyada.
sonuçta hatrı sayılır para expertiz yaptırmadan almıycam tabiki.
en son 2013 haziran başında istanbulda bir galeriye tek parça boyalı bir araç için gitmiştik.aracın gelmesini beklerken ruhsatı istedik şase nosundan msj attık.95 tl lik hasar kaydı çıktı
adamlar pek bir iddialıydı araba için istediğiniz yere gösterebilirsiniz felan diyorlardı telefonda.nasıl iş nasıl bir özgüven anlamadım.
ha işini doğru düzgün yapan yok mu tabiki var ancak insan galeri oldumu 2 kere düşünüyor,malesef insanlara yaptıklarından sonra bu böyle.
Hocam bana kalırsa gitmeden önce araç hakkında araştırma yap derim,misal kişiden şase nosunu isteyebilirsin.sms ile plaka-şase no sorgulamaları var,buradaki veriler aracın açıklamasında yazanları destekliyorsa bence görmeye gidilebilir.
ilani kaldirdim araci satmaktan vazgectim onun yerine turbosunu falan guclendirmeye niyetliyim suan.. senin aradigin tjet sportmu dynamicmi ?
dicektim sportmus , benimkide sport eger ciddi aliciysan konusup anlasiriz bende kendime ibiza cupra alirimaracimda sikinti olmaz bu forumda bulunan eski uyeler iyi bilir aracimi. sasi nosu veririm yetkili servise sordurursun zaten sana derler arac yetkili serviste degil direk fiatin fabrikasinda yagi suyu degismis die
aracimin tum bakimlarini fabrikanin icinde yaptiririm kayin peder saolsun o yuzden benim aracimda problem olmaz zaten forumun en eskilerinden Orkun abiye sorarsan o benim aracimi cok iyi bilir
![]()
Konu dicaser tarafından (26/03/2014 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.
merhabalar
bir müddet t-jet sport olarak aramaya niyetliyim
2. ihtimal t-jet dynamic te düşünebilirim
ben arabayı hafta sonu keyif amaçlı kullanıcam o yüzden koltuğuna oturduğum zaman içi ve dışı ile orjinalden her donanımı olan araç istiyorum
t-jet spor elbetteki dejavantaj günümz toplumu çok peşin hükümlü malesef fiat a karşı birde tek kapı oldumu eksi üstüne eksi oluyor ama dediğim gibi ben arabaya hafta sonu keyif amaçlı kullanıcam iş ile evimin arası yaya 5 dak hemde işyerinde arabamız mevcut.
tjet sport tek kapi ama sppr dikisli koltuk dikisli el freni ve vites orjinal ses sistemi tam donanimli bir arac siz son msjimi bir daha okuyun birazda bnm aracimi sorun ki bilen cokturondan sonra niyetiniz ciddi ise hersey olur
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri