en son 2013 haziran başında istanbulda bir galeriye tek parça boyalı bir araç için gitmiştik.aracın gelmesini beklerken ruhsatı istedik şase nosundan msj attık.95 tl lik hasar kaydı çıktı
adamlar pek bir iddialıydı araba için istediğiniz yere gösterebilirsiniz felan diyorlardı telefonda.nasıl iş nasıl bir özgüven anlamadım.
ha işini doğru düzgün yapan yok mu tabiki var ancak insan galeri oldumu 2 kere düşünüyor,malesef insanlara yaptıklarından sonra bu böyle.
Hocam bana kalırsa gitmeden önce araç hakkında araştırma yap derim,misal kişiden şase nosunu isteyebilirsin.sms ile plaka-şase no sorgulamaları var,buradaki veriler aracın açıklamasında yazanları destekliyorsa bence görmeye gidilebilir.
evet mantıklı ben malatyaya gidicem her halukarda sıkıntı yok forumda müslüm bey var onuda rahatsız edebilirim dediğiniz gibi şase no ve ruhasat fotokopisi isteyerek .
ilginize teşekkürler.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri