Arkadaşlar, üyemiz bütçesine ve kafasına göre araç arıyor, konuyu başka taraflara taşımayalım.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
etik metikle konunun alakası yok kimbere ben de katılıyorum denk gelirse alınır. ayrıca full araç istenmemiş dikkatli okunursa sadece olada bilir olmaya da bilir demiş.
bi de ikinci elde fiatın vw ye gore daha düşük olması fiat sahiplerini çok kızdırıyor ben oyle anladım. gerçi suç onlarda da değil arabasını satılığa çıkarıp arayıp abuk sabuk teklifler de bulunanlar da.. vw hegemonyasının da kırılması lazım ülkemiz de. adamlar 2010 model boş poloya hem de 70-80 bin arasında 35 bin tl den aşşağı istemiyor. insan kafayı yiyecek neredeyse
beyler bu hafta içine kadar almam gerekiyor. 1,3 dynamic dizel + asist kit.
bursa,ankara, eskisehir, kütahya, afyon, bilecik yakınlarında
2010 Punto Evo Dynamik + Asist kit + Pop Kit + Sky Dome + Evo Beyazı (Metalik Beyaz) + 56.000 km. + değişen - boya yok + Koltuklar en çok tutulan bordo renk + Serviste karter koruma takılmış + orjinal serviste alınmış kauçuk paspas ve halı paspas + serviste takılmış alarm orjinal kumandadan + serviste yaptırılmış ışık paket, kapı açıldığında led yer aydınlatması ve led bagaj aydınlatması + 4 adet Petlas snow master kış lastiği + yedek anahtarı kitapçıkları mevcut + servis bakımlı Kasım 2012'de 50.000 Bakım yapıldı. + 5 cam 3M 2 numara Film (400 TL.'ye yaptırıldı) Fİyata gelince en son 33.000 TL. hiç bir yerde ilan yok.. Satarsam yeni Astra düşünüyorum...Resimlerini mail adresini özelden atarsan gönderirim.
Konu evrenarisoy tarafından (26/03/2013 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
ben gönlümün prensini buldum 1 hafta içinde işlemlere başlıyoruz. Darısı tüm araç arayanlara![]()
Punto Evo
ne kadara anlaştıgınızı da yazsaydın keşke.*
özelden yazdım![]()
Punto Evo
hala arayanlar varsa arkadaşlar ben de satıyorum linki aşağıda, ilanda fiyatı 32.500 yazdım ama illa ki indirim yaparım cepten akşam 9'a kadar arayabilirsiniz...
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 123308299
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri