Bursada Yaşıyorum İzmire Manisaya Devamlı Gidip Geliyorum Türkiyenın Her Yerinden anlaşabiliriz Multijet Dynamic 1.3 16V 75Bg. Modelini Arıyorum 20-24 Bin tL Fiyat Aralığım Mevcut Kazasız Temiz Az Kmli 2007-2008-2009 Bir Punto Arıyorum Piyasada Çok Araştırma Yaptım En Temizi En Az Kmlisi 24 bin olmş puntolarınbenm verdiğim fiyat abartılı değil sanırım abartılı diyenlere 2008 model 20 bin km de 20 bin tl lik 1.3 multijet gibi bi cok araç gösterebilirim kazasız belasız sigortalı vs.vs saydığınız seylerden hepsi mevcut
diceksinizki e onları al e iller uymuyo + güven meselesi kafa uyuşmazlığı + hepsi gri renk araçların..
Konu Dengesiz tarafından (11/07/2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
Sahibinden gezerken bir de bunu gördüm
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / 2006 1,3 Mjet Dynamic Sky dome Dizel Emsalsiz Çok Temiz Grande P sahibinden.com'da
active var bir arkadaşımda 21000 km de kazasız boyasız 1.3 multijet gri 2008 model...
fiyat olarak 22000 istiyor.
Konu erdiyilmaz tarafından (11/07/2010 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
2007 mjt active uzerinde 17" t-jet jantı+spor amortisor xenon spoiler vsvs hersey mevcut 75000 km de dusunursen msj atabilirsin.
mehmet abi belki sen daha iyi bilirsin tabide (= 2009 puntolara artık 23-24 bin istiyolar35 40 bin km li araçlar hemde o araba harika çok hoş ama fiyat bence pahalı
ali abi araba super ama çok istemişin ya modifikasyonları olmasa 18-19 bin tl fln eder o araba 4-5 binlk de modifikasyon yapılsa aynısı olur bence tabi bu benim düşüncem 3-4 aydır punto piyasasını takip ediyorum fiyatlar düştü lazm olmasa bidaki yaz alırdım cnkü emin olun araba fiyatları baya düşücek yaza 1-2 yerde araştırma yaptım vergiler fln azaltılıcakmş e yeni cıkan arabaların etkisiylede bu tür arabalar ucuzluycak sanırım.
Konu erdiyilmaz tarafından (11/07/2010 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben skydom a feci gıcık oluyorum. Bi arıza yapsa garantisi bitmiş araçta ocagınıza incir ağacı dikilir ha bir de güneşte cam tavanlar patlama yapıyormuş zamanla aşırı ısınma sonucu.
orda haklısın ama kaskoyla maskoyla uraşan arkadaşlar için çok keyifli bişey bence **** sky resmen arabayı farklı bir model haline getiriyo bence bende ama düz bir punto ıstıyorum skydomeyede hayır demem aslında xD
1 aydır punto arıyorumMillet Turşusunu Kurucak Sanırım (=
Konu erdiyilmaz tarafından (11/07/2010 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Akıl Yaşta Değil Baştadır... Alınık Punto Aranıyor
yuksek km olayı multijetler için sorun degıl bence ticari taksilerden biliriz ki 350-400 bin yapıyorve kendı aracımın ılanını koyuyorum
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / Fiat Grande Punto 1.3 Mjet Dynamic Kırmızı Sky Dome sahibinden.com'da
Merhaba arkadaşım geçen hafta 21 buçuğa vermedim ama son 21'e sana bırakırım. İlanla ilgili detay istersen aşağıdaki linklerde mevcut.
Araçla ilgili detaylar için;
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...satiyorum.html
Fiat / Punto / 1.3 M.jet Active / Bakımlı, 42000 km`de 1.3 mjet sahibinden.com'da
Konu mehmetbasli tarafından (11/07/2010 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.
araba güzel ama o fiyat o arabaya bence uygun değil 24 bin tl ye kadar nakitim mevcut 1.3 multıjet dynamic arıyorum 2008-2009 model olabilirse siyah veya kırmızı
abi iyi güzel doğru söylemişsin hatta dizel araclar km yaptıkca az yakıt tüketiyo sanırım ama içine sinme olayıda var (= az kullanılmış çok kullanılmış muhabbeti sen istedigin kadar iyi bak gözün gibi bak 100000 km yi gecmış bi arac 20bin 30 bin km deki bi araçla aynı olamaz
off kafayi yicemherkez acayip fiyatlar istiyo arabalarına Satılık Grande Punto - Modifiyem© şurda bitane ilan buldm 21 bin tl araba gördüklerimin en iyisi 36 bin kmde 1.3 mtlıjet dynamic bana gelmşler 27-28 bin tl ye punto satmaya kalkyıolar
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (12/07/2010 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Akıl Yaşta Değil Baştadır... Alınık Punto Aranıyor
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / Biri Grande Punto mu dedi??? sahibinden.com'da
bende satıyoruum. servis bakımlı, 90000 bakımı yeni yapıldı. sorunsuz ve masrafsızdır....
Senin bu yazına kesinlikle kedi ciğer diyorum hemde en harbisinden
Eğer bir sonraki aracım yine punto yada bravo olursa kesinlikle sky lı olacak .Ben 4 yıldır kullanıyorum ne bir bozulma ne patlama yaşamadım her gün derecelerce sıcaklıktada duruyor ama hiç bişi yok tepesine bişi düşse cam patlasa kaskon var en fazla cam değişir , ama sky olamayan bir araca düşse üst tavan pert boyatsan araç devrik denir dalga olur
Benim sky olsun patlasın
![]()
Yok ki bi Sky lı aracımız![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri