babaya almadınızmı geçenki multiair i abi ?
Arkadaşlar multıaır punto arıyorum...
babaya almadınızmı geçenki multiair i abi ?
bende var bi tane satılık![]()
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
hocam multiait bence de benzilide alınabilecek en mantıklı araçlardan birtanesi..bravo multiair neden düşünmüyorsun? sen bravo aşığısın sonuçta![]()
2011 model km 35.000 de asisst kit mevcut ek olarak marşpiyeller ve spoiler takılacak bu hafta. fiyat 29.000 düşünüyorum.
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
T-Jet verelim![]()
Engin bravo hep içinde kalıcak. Sonra pişman olursun. Nette güzel bravolar var. Al bitanesini için rahat olsun.Bak o konforu arıcaksın hep.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ben satıyorum. plaka izmir ama ben istanbuldayım malesef![]()
multiair - t-jet farkı nedir?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Aynen oyle. Daha fazla tork ve beygir gucu. Arti bir suru ozellik. Burada handikap su; guncel version multiair olandir. Tjet 2009 ve oncesi var model olarak.
Punto'da artik tjet yerine multiair turbo motorlar kullaniliyor. Fakat Turkiye'ye girmedi bu motor secenegi henuz. Girecek gibide gorunmuyor MiTo varken.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
hocam aracınıza ne ıstıyorsunuz ozellıklerı neller km model ??
multıaır t-jete gore cok hantal kalıyor t-jet muthıs guclu ama t-jetın yakıt tuketımı oldukca fazla multıaıre gore tabı gonul ısterkı multıaır 135 lık gelsın ama yok ıste...
bu arada multıaır alımını askıya almıs gıbıyım oylekı easy modelı 2012 model tamamıyle orjınal 26 bıne aldım ben sımdı bakıyorumda 28 ın altında hıc yok
T-Jet ile Multiair arasında ahım şahım tüketim farkı yoktur ya bendeki şehir içi 8.5lt benzin tüketiyor Lpg de taktım km de 27 krs civarı yakiyor
MT11i cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri