abs, esp, hillholder vs gibi güvenlik donanımlarına sahip, dizel punto arayışım devam ediyor ..
5 kapılı, abartılı modifiyesi olmayan, mümkünse siyah da olmayan ve fiyatı da makul olan bir araç arıyorum ..
istanbul içinde, uygun fiyatlı bir araç arıyorum .. fiyatlar biraz şişkin düşmesini bekliyorum ve ille punto değil eski kasa fiesta da olabilir, temizi denk gelirse ya da clio 3 tabii bu araçlar da dizel olacak ..
otopazarına da gitmeyi düşünüyorum ancak burada da mesajım bulunsun ..
abs, esp, hillholder vs gibi güvenlik donanımlarına sahip, dizel punto arayışım devam ediyor ..
5 kapılı, abartılı modifiyesi olmayan, mümkünse siyah da olmayan ve fiyatı da makul olan bir araç arıyorum ..
Merhaba,
2008 Active düşünürseniz;
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2008 Model 21.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 102226019
aracınızın km si yüksek,rengi siyah ve güvenlik donanımı eksik, ancak fiyatı makul..
iyi bir indirim ile belki de olabilir ..
![]()
Tam da aradığınız araç mı negerçi İzmir'de ve ESP yok ama 195 yanak lastikler çok çok iyi yol tutuyor buyrun:
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104906051
2009 model, 1.3 mjet active, S2, 77.500 km orijinal ve tam bakımlı, beyaz, değişen yok, 4 parça boya var, masrafsız-sorunsuz temiz bir araç...
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
arkadaşlar özel mesaj da atarsanız daha iyi olur .. çünkü üstteki arkadaşın mesajını göremedim .. mesaj attığınızda mail adresime uyarı da geldiği için görmem daha kolay olur ..
hala araba alamadım .. şu an 2008 fiesta comfort beyaz renk bir araba için sahibi 23bin istiyor .. ben fazla buluyorum .. araç tertemiz 80bin de .. görüşlerinizi bekliyorum ..
fiesta kullandım şu an grande punto biniyorum.hani bi laf vardır kiracı için kötü ev sahibi Ev aldırırmış ya o cinsten.
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri