Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir opelci daha hocam belki bilirsin aynı kasa bende de var bir sıkıntı çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah..
teşekkürler kardeş hernekadar artık opel ci de olsak daha önce alfacı olduğumuzdada puntocularla takılmaya devam ettik .
Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun fiyatı ne civarlarada acaba
saolun 39bin tl ye devrini aldım..
Alıntı sinanuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kemal hocam hayırlı olsun ne kadara mal olacak?
sinan saolasın, biraz pahalı oldu ama araç gerçekten sıfır gibi, kapı eşiklerinde bile çizik yok, +ları da diğer esentialardan farklı olarak : kapı çıtaları ve alt kartel muhafaza, ve yeni takılmış chip var..
Alıntı coll34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun şimdiler güzel araç arkadaşımda vardı yarı otomatik dizel ilk kalkışlar çok hantal yani araçta 1-2 vites çok kötü spot modunu açarak toparlanıyor
saolun.. kalkışlardaki hantallığı biliyordum bu aracın 2009 yılında 3 ay kadar kullanmıştım ancak bu aldığım araçta chip uygulaması yapılmış kolayca sök çıkarlardan (gerçi chip konusunda hiç bir deneyimim yok bilgimde...) aracın 1-2-3. viteslerde yani kalkışlarda 110 beygirlik araçlar kadar seri olduğunu hissediyorsunuz.. tabiii chip konusunu biraz irdelemem lazım duruma göre sökebilirimde..