Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ford fena değil ancak benim size tavsiyem. Biraz beklebilirseniz For b-max çıkacak yakında. sabredin sıradışı bi otomobiliniz olsun. hayırlı sahurlar.
teşekkürler B-max ın görüntülerini izledim hoş bi araba ama okadar bekleyemem sanırım..

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim alfa kullanmış ve zehiri almış adamsın. sen ne diye başka arabalara bakarsın? şöyle temizinden bir alfa 159 dizel araştırsana kendine.... 1,4 civic mi olurmuş at çöpe gitsin tipe aldanma..seçeneklerin arasında en işe yaramayanı o bence.
alfa aşkı herzaman içimde ama, mahalle baskısı soluk aldırmıyo neyazıkki .
Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Araçlar hakkında bilgim yok ama Citroen C4 Picassoyu tavsiye ederim çok beğendiğim bir araç cam tavan ile birlikte..

Citroën C4 Picasso Grand Picasso 1.6 HDI SX PK 2007 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 93259014 gibi..
C4picasso bugün birtane kaçırdım ilk el 60bin de otomatik dizel aracın ilanını gördüm 40bin tl diye ciidiye almadım tesadüf arkadaşımla muhabbet ederken onun tanışıymış yanımda aradı adam noterde satıştayım dedi 35 e satmış tabii bende küfr ettim 35 e vercen nedemeye 40 yazarsın be adam ..