abi o zmn ben konya mod.luğunda talibim ama bi tane sana yeter başkalarınada şans tanıyalım diyorsanız tamam ....
abi o zmn ben konya mod.luğunda talibim ama bi tane sana yeter başkalarınada şans tanıyalım diyorsanız tamam ....
emre günaydın ya kardeşim sana zahmet olacak ama vedat abi beni sağ olsun layik görmüş ama izmit başkan yardımcışı görevini başka bir arkadaşa verilirse cok memnun olurum
ufuk aslında seni önerdiler ise bidaha düşün derim
dikici zaten herkes tam dediği yerde görev alamayacak..Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra açıklanır , memnun olmayanlar değerlendirilir gerekli düzeltmeler yapılır seni de bahsettiğin konumlarda değerlendirecektir eminim yönetim..Ryu dediğim gibi özür dilerim ancak dün gece ki katılım sonrası başvuruyu kısıtladık ve bugün bitecek başvuru dün gece sonlandırıldı ancak herhangi bir boşlukta eminim en aktif ve eski üyelerimizden seni değerlendirecektir yönetim. teşekkürler.
ufuk başkandı yardımcısıydı değil durum İzmit Organizasyon şeklinde seçilecek sizler görev alacaksınız..öneri bizlerdce de değerlendirildiğinde olumlu karşılandı sanırım.o yüzden gökhanın dediği gibi iyi düşün..
başkan mod olur diğer yönetimler organizasyon birimleridir..senin de mesaj sayın vs online süren çok da az değil ama sen bilirsin..
emre cok teşekkürler ama dediğim gibi yönetim kadrosunda olmak istemiyorum abi birde bu konularda ben pek acık değilim onun için benim yerime bir başka site yönetimine faydalı arkadaşımın olmasını istiyorum ilginiz için cok teşekkürler
@ufuk61 Dileğin üzerine adaylığın geri çekildi.çok mu ciddi oldu
![]()
bir yanlışlık olmuş kısa sürede düzeltilecek ufuk61 gereği yapılacak
kocaeliden başka kimler aday arkadaslar ?ben olayımmı :p
kendı aramızda toplanbdığımızda bu konuyu tekrar görüşüp gereken kararı ortak alırız artık ufuk sen bılırsın senın gırışken yapından vesıtedekı aktıf olmandan dolayı senı düşünmüştük
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri