yönetim kadrosunun siz üyelerimiz için herşeyin en iyisini, en güzelini ve en güvenlisini sağlamaya çalıştığını bilgilerinize sunar hepinize keyifli forumlar, kazasız ve cezasız sürüşler dilerim.
yönetim kadrosunun siz üyelerimiz için herşeyin en iyisini, en güzelini ve en güvenlisini sağlamaya çalıştığını bilgilerinize sunar hepinize keyifli forumlar, kazasız ve cezasız sürüşler dilerim.
Şimdi benim kafama takılan bir iki soru var.
1-
7. Şiddet, vahşet ve grafik resimleri veya bunları içeren adresleri yayınlamak: 2 gün süreli uzaklaştırma
maddesine göre Zeynepin avatarı şiddet içeriyor.Ne gibi yaptırım olacak.Avatarlada sermi?
2-
13. Aynı kişinin birden fazla nick veya isimle, farklı kişilermiş gibi foruma kayıt olması durumunda: Süresiz uzaklaştırma
maddesine göre Banu ve Banu Kumcunun durumu ne olacak?
3-
12. Herhangi bir başlık altında gerginliğe yol açmak: 7 gün süreli uzaklaştırma
maddesine göre her 100 ün katlarındaki üyenin karşılama mesajında gerginlik yaratan Gizemin durumu ne olacak?
4-
. Açılan konu başlıkları altında o konu ile ilgili olmayan yazışmalar yapmak ve gereksiz mesaj yoğunluğuna sebep olmak: 2 gün süreli uzaklaştırma
maddesine göre bu konunun altına geyikçe mesaj yazarak gereksiz mesaj yoğunluğuna sebep olan Benim durumum ne olacak.
:afro:ans: :jawdown:
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri