Uyumlu hocam. Kullanabilirsiniz. Ayrıca valeo olmasıda iyi olmuş.
Uyumlu hocam. Kullanabilirsiniz. Ayrıca valeo olmasıda iyi olmuş.
teşekkürler hocam. valeo güzel bir marka anladığım kadarıyla. hazır servise parçayı sormuşken işçilik fiyatı alayım dedim, 350 işçilik dediler + şanzıman yağını değiştirelim dediler araç 100binde. ona da 100TL dediler. toplam 450. sanayide kaç para tutar acaba gidip sormak lazım
Şu an Zongulda bir serviste debriyaj seti değişimi 500 TL triger değişimi 550 TL diye bir kampanya yapmış. Bunu ara ara diğer servislerde yapıyor. Örnek forum sponsorumuz Kavaklıdere fiat serviside geçtiğimiz senelerde 75 bg olan araçların setlerini 450 TL değiştirmişti. Bende bu kampanyadan yararlandım. Albea aracımızı kendi aracmızdan çok önce bulunduğum yerdeki sanayide değiştridiğimizde 475-500 tl bir rakam vermiştik.
Servisin avantajı temiz işçiliklleri ve gördükleri eksiklikleri söylemeleri. Birde aracınızı size yıkayarak temzi bir şekilde teslim ediyorlar. Sanayide ise eğer usta titiz değilse dahada kirlenmiş olarak teslim alıyorsunuz.
DIşarıdan fiyat alın 200-250 TL gibi rakamlar telafüz edilebilir. 150 TL ye falan değiştiren sağlam bir usta bulabilirseniz iyi olur. Yalnız burda şu var parçayı kendiniz aldığınız için servis yada usta sonrasında çıkabilecek sorunda sorumluluk kabul etmeyeceklerdir. Özellikle sanayide tandık usta bulmazsanız kara balta çalışan çok. Adam sıfır debriyaj setini massına koyarken bile küt diye atıyor. 250 TL fiyat çeken olursa ben mesela servisi tercih ederim sonuç olarak bana aracı yıkayarak teslim edecekler bir de öncesinde konuşarak motoruda ücretsiz yıkamaya ikna ederseniz aradaki 100 TL de bana göre bu şekilde amorti edilmiş olur. Şanzuman yağı içinde bence iyi fiyat vermişler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri