Kardeşim gp ve corsa d aynı cıkar. filtreyi elinize alın bir tarafından üfleyin diğer tarafından hava geçiyorsa iyidir geçmiyosa dandiktir. ben filtre imalatında çalıştım. piyasadaki filtre kagıtlarını biliyorum dediğimi yapın yaptıgımı yapmayın![]()
Kardeşim gp ve corsa d aynı cıkar. filtreyi elinize alın bir tarafından üfleyin diğer tarafından hava geçiyorsa iyidir geçmiyosa dandiktir. ben filtre imalatında çalıştım. piyasadaki filtre kagıtlarını biliyorum dediğimi yapın yaptıgımı yapmayın![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
İmalatinda calistiginizdan yanlardaki cikinti hakkinda belki bilginiz vardir,
Yanlardaki cikintinin olma sebebi, kat yaratarak direnc saglamak icin olabilir mi? Kullandilca yapisi yumusuyor bozuluyor gibi, kimisi kesiyor ama kesmek bu noktada olumsuz.etkiler mi?
Bazi markalarda yok ama bu kenarlari daha farkli sekillendirilmis, malzeme kullanilmis, bozulma sansi da yok, ama bazi urunlerde de hem malzeme zayif, hem cikinti olmayinca deforme olabiliyor..
Bu yan cikintilar tam olarak ne icin?
Bazi markalar orta kisimi da sabit kalacak sekilde yapilandirmiar ama fiat icin denk gelmedi..
Benzer detay hava filtresinde de var, orjinalini hatirlamiyorum ama opar da ortada cizgi var sadece, baska markada dar olmasina ragmen araliklari sabitlenmis..
![]()
Konu timbaz tarafından (04/04/2017 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri