Üstad hoşgeldin oncelikle. Ankarada yetkili servis olarak Kavaklidere kampanya dahilinde 399Tl ye degistiriyor. Ancak sanirim Istanbuldasiniz ve ozel servislerde 2/3 fiyatina ya da yariya yaptırabilirsiniz. Bi araştırın isterseniz.
Merhabalar aracimin baski balatasini set halinde degistirmek istiyorum aracim 1.3 90 hp 6 ileri multijet piyasa karisik tam bir kurtlar sofrasi baski balata ve rulmanin uygun fiyatini bilen varmi?
Üstad hoşgeldin oncelikle. Ankarada yetkili servis olarak Kavaklidere kampanya dahilinde 399Tl ye degistiriyor. Ancak sanirim Istanbuldasiniz ve ozel servislerde 2/3 fiyatina ya da yariya yaptırabilirsiniz. Bi araştırın isterseniz.
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
Kardeşim balıkesir deyim geçen hafta baskı balatayi değiştirdim serviste değil tabiki orjinal baskı balta setinde kampanya varmış 250 liraya aldım 150 ye taktırdim bide şanzıman yaginida ücretsiz değiştirdiler araba ı çok farketti şimdi kaciyo altimdan pati cekerek
Mrb.kardesim kampanyali set 90 hp 6 ileri baski balata rulman setimi
90lık baskı balatasını uygun fiyata bulman biraz zor maalesef tahminen baskı balata+hidrolikli rulman (set halinde satılmıyor ayrı ayrı almak zorundasın benimde değiştirdiğim zaman yaptığım gibi) 550-600 tl civarı tutar bu sadece parça fiyatı tabi
Konu kadir07 tarafından (20/04/2015 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir.
Valla oyle gozukuyor sikintiya girecegiz tavsiyeleriniz icin tsk.ettim
Özür dilerim ben debriyaj seti ile karistirmisim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri