eski tip anahtar bence daha güzel daha bi ağır duruyor.
Arakadaşlar bugün Ankara carrefour-sa da anahtar değiştirmek istedim ama kredi kartina taksit yapamadığı için değiştiremedim ama en yakın zamanda değiştiricem.
Şimdi anahtarcının dediğine göre
eski anahtardan yeni anahtara geçiş yapabiliyormuş fiyatıda 60 TL'miş bilginiz olsun tavsiye ederim.
eski tip anahtar bence daha güzel daha bi ağır duruyor.
Bence her ikiside güzel ikisinide alamıyormuyuz
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
bendede o aynı eski tipten var yeni tipe geçiş 60 tl gayetg güzel fiyat fakat anahtarım hiç deforme olmadı 7 yıldır kardeş olduk onu yarı yolda bırakamam
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Harun abi sadece yeni tip anahtar kabının fiyatını öğrenebilir misin? Benim tuşlar eskimiş, fiat logosuda biyere sürtmüş üzeri çizik dolu. Kırmızı kap arıyorum, tuşlarıyla birlikte. Eğer fiyat uygunsa oradan alayim bir tane.
20 liraya kap buldum ama tuşları ve logoları vermiyor, sadece kap veriyor...
Edit: Eskiden yeniye geçiş işleminin 200 civarı bir maliyeti vardı geçen sene. 60 liraya çok uygun bence...
Sorarım tabi kardeşim.Vallaha bende geçen sene duydum 200 TL diye bi sordum içindekilerini buna aktarcaz sadece kasa değişcek 60 TL deyince şaşırdım inan dedim problem olurmu yok dedi bende tmm dedim başka ne diyeyim işlemi yaptırır yaptırmaz soracam ve yazacağım buraya bilgin olsun
Arkadaşlar 60TL aslında az rakamda değil anahtarcılar çipi ve immobilizer değişimiyle yeni anahtarı 80-100TL civarına yapıyorlar
burda 47 tl eski anahtarın içini siz bile takabilirsiniz.
İMMOBİLİZER OTO ANAHTAR KUMANDA MARKET KUMANDA SEPETİ FİAT DOBLO ALBEA ANAHTAR KUMANDA KABI
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Ben sorduğumda 2007 model aracima eski nesil kabinliydi benim ki içindekiler yeni nesile uygun olmadığını söylemişlerdi üzülmüştüm.eğer bu yeni nesil renkli kabinler oluyorsa bende taktırmak isterim varmı acaba bilgisi olan?
HTC One X cihazımdan 4 ile gönderildi
arkadaşlar sizin yeden anahtarlar nasıl benimkinde sustalı değil ve de tuş yok üstünde orjinali mi böyle acaba
Orjinal yedek anahtarlar sizdeki gibi. Bazı arkadaşlara kumandalı sustalı anahtar gelmiş ama çok az kişide sustalı yedek anahtar var.
hımm bende adam beni mi kandırdı dedim
Eski tip de yeni tip de ikiside güzell .........
Hangi Carrefour da peki onu bi yazabilirseniz..
Sent my GT-I9300 using
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri