orjinalden şaşmayın, pişman olursunuz.
orjinalden şaşmayın, pişman olursunuz.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Ancak; elektronik olmayan, araç için böyle hayati bir öneme sahip olmayan bir aksesuardan bahsediyoruz. Orjinalini önermenizin nedeni nedir? Yanlış anlamayın, gerçekten bilmediğimden soruyorum. Sanki şöyle ucuz yollu birşey de iş görürmüş gibi geliyor bana. Alt tarafı kolunu dayayacaksın; içine birkaç birşey atacaksın..
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok makbule geçecektir.
Teşekkürler..
Evet alt tarafı kol koymak ama bir süre sonra yokluğunu cok arayacağınız birsey olacağından eminim. En azından ben yukarı kaldırdığım anda bile arar oldumyan sanayileri falan orta konsola koltukların olduğu yerlerden ve her iki taraftanda olmak üzere toplamda 4 vida ile sabitleyeceksiniz bir süre sonra yüksek ihtimalle o vidaların sizin kolunuzun ağırlığı ile yuvaları genişleyecek ve gevşemeye başlayacaklar. Kolçak oynamaya ya da ses yapmaya başlayacak sonra keske onu alsaydın diyeceksiniz. Hem orijinal sanki fabrika çıkışında varmış gibi dururken universal olanlar o kadar hoş durmayacak. Tabi bu benim fikrim genede siz bilirsiniz fakat gene alacak olsam gene orjinalini alırdım
Sent Ali's iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri