arkadaşlar dün gece Adana - Mersin arasında önümde seyreden araçtan fırlayan lastik parçası ön panjurumu parçalayıp attı. çok şükür gece vakti onun paniği ile direksiyonu ani bir refleksle sağa sola kıvırmadım. panjurla atlattık. şimdi bana çıkma bir panjur lazım. mersin ve adana'da elinde olan varsa yazabilir mi ?
O Eskidendi . . .
geçmiş olsun aynı panjurdan banada lazımdı logosu ile beraber dan aldım orjinali gibi tavsiye ederim kardeş
Öndeki aracı yakalayıp parasınıı isteseydinya....
Vallahi üzerime doğru düşen bir lastik parçasından sonra tek yapabildiğim kenara çekip arabama bakıp ya camdan içeri girseydi diye düşünmek oldu.
O Eskidendi . . .
Benimde panjur griydi siyaha boyamıştım boya hep attı. Bugün istanbul esenyurttaki fatih sanayi sitesinden sıfırını 40 tl'ye aldım. Hemde siyah renkİstanbuldan panjur arıyanlar esenyurt fatih sanayi sitesindeki hacıoglu parcacısından 40 tl ya alabilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri