Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim fıskiyelere ayar yapacağız diye kırmışlardı, istanbul shopping fest'ten dolayı bir iş yoğunluğum var bu ara, hafta sonu dahil çalışıyorum, elim bi rahatlasın kafaya taktım, mevcut fiskiyeleri deaktif edip insignia washet jet montajı yapacağım bi şekilde. başka türlü rahata eremeyeceğim.

kışın shell screenwasher'i 4 litrelik bidonla alıyordum, 0,5 litre pet dolduruyordum, o şekilde 1 hafta anca gidiyordu. yazıktır günahtır. hadi üretim aşamasında öngöremedin, geri dönüşlerdende mi ders almazlar anlamam ki

yaklaşık ayda bir defa arıyorum fiat'ı daha sonra onlar arıyorlar bei ve derdimi dinliyorlar ama her arayana diyorum '' beni dinledin sadece ve senden öncekiler gibi çözüm bulmayacak birdaha da beni aramayacaksın''.şükür beni utandırmak için bile arayan olmadı usta araçlarınızı kronik sorunlardan dolayı geri çağıracakmısınız soruma cvp veren olmadı arka kapılar öter,stoplar buğu yapar,kalorifer boruları birbirine sürter...vb yanlız diğer markalarda ki bunlara opel vw dahil ne sorunlar var forumlarına girip okuyun en iyisi salcano bisiklet almak