Uğur beyin söylediğini ben yıllardır uyguluyorum.Ancak otobüsün arkasına çok fazla yaklaşmadan kuru havalarda varan ulusoy gibi firmaları tavsiye ederim Özellikle rüzgarlı havalarda bizim araçlar biraz hafif ve yüksek olduğu için etkileniyorlar.Bu çekim alanının otobüsten uzaklaştıkça azaldığını kullandıkça anlayabilirsiniz.Bu otobüsler genelde sabit 110 km civarı giderler.Hatta sağ tarafta araç olduğunda otobüsü bir miktar şeridin soluna yanaştırarak geçerler.Sollamalarda mutlaka sinyalle birlikte geçişlerini yaparlar Ancak bu olayı asla tek gidiş geliş yollarda yapmamalayız.Ben Kurtköyde oturduğum için otobanı sıkça kullanıyorum.E6 da çok hızlı gitmek kadar yavaş özellikle 80-90 km civarı gitmekde o kadar tehlikeli zira kamyon ve tırlar kıçınıza yapışıp ya sellektör yapıp taciz ediyorlar yada sizi geçmeye çalışıp önünüze kırıveriyorlar.(Defalarca tecrübe ile sabittir) Tüm GP sevenlere tavsiyem trafikte yol vermelerde hep siz alttan alın zira şu aralar millet kafayı yemiş bir halde araba kullanıyor özelliklde jip tarzı lüks araçlar...
Yer imleri