Sakin kullanıyorum, bakımlarını da özenle yaptırıyorum aracın. 90 km. hızı geçmemek kaydıyla İstanbul-Edirne arasında 4.4 lt. tüketimim olmuştu. Video'ya çektim ama forma video nasıl yükleniyor bilmiyorum. Uzun yolda 7 lt. yaktığınıza göre ya yolcu sayısı fazlaydı yada 130-140 km. ortalama ile seyahat ediyorsunuz. Ben bu değerleri araçta 2 kişi varken yakaladım. Şehir içerisinde de genelde yalnız kullanıyorum. İşe gidip geliyorum.
2001 Ford Focus 1,6
2012 Seat Leon 1,6 tdi cr style
2011 Peugeot 206+ 1,4
2011 Punto Evo fire active 1,4
uzun yolda (kocaeli'den akhisara)31 lt lpg ile 460 km yol geldi.ortalama 110-120 km hızla. bu arada bu motorlarda performans sıfır. 90 km hızda yaklaşık 2800 deviri görüyor.
Merhaba Bende Ankara dan aranıza yeni katıldım. Yeni aldığım 2009 model grande fire active otomatik 1.4 77Hp punto ayda 10 gün kullanıyorum. Günlük 30km yapıyorum yani ayda 300km bilemedin 400km yapıyorum aracım şu anda 50bin km de lpg taktırayı mı? taktırsam hangi kiti olsun, yardımcı olanlara şimiden teşekkür ederim.
Günde 30 km. yapıyorsanız ayda ortalama 900 km. yılda ise 11800 km. yapar. Eğer ayda 300 km. yapıyorsanız aracı on yıl gibi uzun süre kullanma planınız varsa o zaman lpg sizin için avantajlı olabilir. Atikerin kitleri fevkalede uyumludur bu araçlar için. Atiker'in fast serisini kullanıp memnun olan çok forumda. Lpg taktırırsanız kitin markasından ziyade usta seçimi önemli. İşinin ehli bir usta bulmanız şart.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri