her zaman diyorum multijet candır![]()
her zaman diyorum multijet candır![]()
Açıkçası ben dizeli sevmedimreno, citroen, vw dizelleri hatta aynı motoru kullandığı halde yeni astra dizeller daha sessiz geliyor bana. Birde lineanın ağırlığından mıdır nedir 75 lik mjetler daha seri kalıyor sanki yanımda. 1 2 oldu puntolardan denk gelenle deniyorum onlar daha rahat hızlanıyor rampada ama benim araç da 2 yetişkin, 2 çocuk, puset bebek koltuğu, bebek rabası valiz vs dolu onlar gördüğüm kadarıyla tek şoför o kadar.
astra nın sessiz olması üst segment olması ve yalıtımın daha iyi olmasından kaynaklanıyor yoksa 1,3 lük astra lar multijet le aynı motor sayılır.Ona bakarsan bravo da punto ya göre çok daha sessiz.Ben multijet ten memnunum gerek performansı gerek tüketimi gerek sorunsuzluğu beni fazlasıyla memnun ediyor ha tabiki daha iyi dizeller var ancak bu fiyat aralığında özellikle b sınıfındaki rakiplerinde kullanılan dizellere baktığımda multijet gibisi yok renault un dci side başarılı ama oda multijet kadar dayanıklı değil ford çok gürültülü ve sesli çalışıyor wag grubunun dizellerinin vergi dezavantajı var ve bence multijet kadar sorunsuz değiller.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri