Arkadaşlar tartışarak boşuna birbirinizi kırıyorsunuz.Zamanı gelmeden hiçbir şey istediğiniz gibi olmaz.Ben artık siyaset konuşmaktan o kadar bıktım ki artık ana haber bülteni bile izlemiyorum.Çünkü yıllardır hep iki taraf var ve konuşulanlar hep aynı.Birisi birşey söylediğinde öbürü onun tam tersini söylüyor.Birgün de görmüyorum ki senin söylediklerinin de şurası gerçekten doğru diyen.Onun için bazen konuşmamak hiç birşey bilmemek değil konuşulacak birşeyin kalmaması demektir.Hükümetin yanında duranlar hiç yanlışının olmadığı gibi savunma yapıyor.Karşısındakiler de yapılan ne varsa karşıyım şeklinde bakıyor olaya.
2011 de şike olayları çıkınca kaybettiğim boşa geçen zamanlarıma yanarak bir daha hiçbir maçı izlemiyecek derecede futboldan suğuyacağım diye kendime söz verdim ve o günden sonra her maçın özetini izleyen ben spor haberi çıktığında bile kanalı değiştirecek derecede prensibimi koruyorum.Bu yaz tartıştığım fanatik bir partilinin bana sen vatan hainisin dediği tarihten sonra da artık kimseyle siyaset tartışmıyorum ve haber izlemeye tahammül edecek derecede siyesetten soğudum.Konuşmaya değmez çünkü bizde herkes uçlarda yaşıyor.Hiçbirşeyin ortası yok.Konuşulmaya değmez çünkü ne kadar konuşursanız konuşun yanlış olan ne varsa vakti gelmeden anlaşılmaz.Konuşulmaya değmez çünkü biz de konuşulacak hoşgörü yok.
Yer imleri