Ekonomik sürüş nedir eminim burda çoğu kişi biliyordur. Arabayı ekonomik süreceğim diye de 2000 deviri geçmeyip her an da boşa atıp uğraşacak gıdım gıdım hesap yapacak değilim. O zaman ne kullandığım arabadan zevk alıyorum ne bir şey. Agresif kullanmıyorum tabi ki ama sonuç itibari ile insan 10 km lik yolu tam 40 dakika da gidip 45 dakika da geri dönüyorsa istediğin kadar ekonomik sür ne fayda. Hava soğuk motor soğuk. Dizel araba. Motor ısınana kadar zaten 15 litre yakıyorsun sürekli dur kalk vs. Ben burda yok İstanbul trafiğinde 5,5 u geçmiyorum diyene inanmıyorum. Yani şöyle. Sen kalkıp beylikdüzünden her gün zincirlikuyuya boş anlarda gelip. Ara sıra trafiğe girip çoğu zaman trafiğe girmeyip araba kullanırsan 5,5 u gör bir zahmet yani. Benim gibi bir de sabah 7 de Küçükköy den Zeytinburnu na. Zeytinburnundan da akşamları saat 6 da Küçükköy 'e gel bakalım 5,5 görebiliyor musun
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri